Demre'de Mezarlıklardaki Bakım Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Demre'de Mezarlıklardaki Bakım Çalışmaları Sürüyor

Demre\'de Mezarlıklardaki Bakım Çalışmaları Sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörlüğü ekipleri, Demre ilçesinde bulunan mezarlıklarda bakım ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

29.07.2015 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörlüğü ekipleri, Demre ilçesinde bulunan mezarlıklarda bakım ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

İlçede bulunan 41 mezarlıkta başlatılan çalışmalarda, Büyükşehir Demre Koordinatörlüğü'ne bağlı 11 personelin temizlik ve bakım çalışması yaptığı, özellikle kırsal alanda bulunan ve yıllardır bakımı yapılmamış mezarlıklarda çevre düzenleme çalışmalarının da gerçekleştirildiği belirtildi.

Vatandaşların daha bakımlı ve temiz bir mezarlıkta ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için çalıştıklarını söyleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, "Merkez mezarlıklarında olduğu gibi kırsal bölgemizde bulunan mezarlıklarda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Öncelik olarak ilçe merkezindeki mezarlarımızın bakım ve çevre düzenlemesini gerçekleştirdik. Personelimiz, mezarlıklarda rutin temizlik çalışmaları zaten yapıyor. Vatandaşlarımızın kabir ziyaretlerini ferah ve temiz bir ortamda yapabilmeleri ve sıkıntı yaşamamaları için gerekli tüm çalışmaları eksiksiz yaptırıyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demre'de Mezarlıklardaki Bakım Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement