Demre'de Sera Atığı Yangını - Son Dakika
Güncel

Demre'de Sera Atığı Yangını

Demre\'de Sera Atığı Yangını

Antalya’nın Demre ilçesinde içinde kimyasal maddelerin bulunduğu belirtilen sera atıklarının alev alması ile büyüyen yangını itfaiye ekipleri geçte olsa söndürmeyi başardı.

25.09.2014 09:21

Antalya'nın Demre ilçesinde içinde kimyasal maddelerin bulunduğu belirtilen sera atıklarının alev alması ile büyüyen yangını itfaiye ekipleri geçte olsa söndürmeyi başardı.

Edinilen bilgiye göre, dün akşamı saat 19.30 sıralarında çiftçilerin seralarını temizledikten sonra atıklarını bıraktıkları Demre Çayı bölgesinde atıkların alev alması sonucu yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık 2 saat süren yangını çevredeki evlere sıçramadan söndürdü.

Bir vatandaş, atıkların içinde birçok kimyasal maddenin olduğunu belirterek, "Her sene bu rezilliği yaşıyoruz. Yakılan sera atıkları, civardaki insanlara ciddi sağlık sorunlarına yol açmakla birlikte çıkan duman ve kokudan dolayı astım rahatsızlığı olan insanlar çok zorlanıyorlar. Lütfen yetkililer bu konuda acil önlem alsın" dedi.

Kimliği belirsiz kişiler tarafından yakıldığı iddia edilen sera atığı yangınında Demre semaları dumanla kaplandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Demre'de Sera Atığı Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement