Demre'de Yaşlılara Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Demre'de Yaşlılara Anlamlı Ziyaret

Demre\'de Yaşlılara Anlamlı Ziyaret

Antalya'nın Demre ilçesinde Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Murat Kazım Kazan, Hastane Müdürü Adem Şahin, Sosyal Hizmetler Uzmanı Şerife Bayraktaroğlu, doktor ve hemşireler ile sağlık personellerinden oluşan heyet, Yaşlılar Haftası nedeniyle Beymelek Hali’nde bulunan bakımevinde kalan 10 yaşlıyı ziyaret etti.

27.03.2014 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Demre ilçesinde Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Murat Kazım Kazan, Hastane Müdürü Adem Şahin, Sosyal Hizmetler Uzmanı Şerife Bayraktaroğlu, doktor ve hemşireler ile sağlık personellerinden oluşan heyet, Yaşlılar Haftası nedeniyle Beymelek Hali'nde bulunan bakımevinde kalan 10 yaşlıyı ziyaret etti.

Bakımevinde bulunan yaşlı vatandaşları ziyaret eden heyet yaşlıların sağlık sıkıntılarını dinlerken, ilaçlar konusunda da bilgiler verdi. Hastane ekibi olarak ziyaretlerine devam edeceklerini belirten Demre Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Murat Kazım Kazan, Beymelek Belediyesi'nin, yerel seçimler sonunda Demre ilçesine katılacağına işaret ederek, bakımevinin akıbeti konusunda endişeli olduğunu ifade etti. Opr.Dr. Kazan, "Temennimiz odur ki, bu sıcak ve güzel ortam, seçim sonrasında seçilecek olan Demre Belediye Başkanımızın da ilgisinden mahrum kalmaz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demre'de Yaşlılara Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement