Denge TV Yeniden Yayın Hayatına Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Denge TV Yeniden Yayın Hayatına Başlıyor

Denge TV Yeniden Yayın Hayatına Başlıyor

Geçen hafta binada çıkan yangın nedeniyle hasar gören ve yayınına ara veren DENGE TV, kısa süre içinde yeniden yayın hayatına başlayacak.

04.09.2015 09:14

Denge TV yeniden açılıyor

Geçen hafta çıkan yangında büyük zarar gören ve Türkiye'nin ilk Kürtçe kanalı olan DENGE TV, kısa süre içinde tekrar yayına başlıyor.

DENGE TV Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Sevim, büyük zorluklara rağmen, yayının bugün verileceğini duyurdu. Sevim, yaptığı açıklamada "Sevindirici şekilde can kaybının yaşanmadığı bu yangında maalesef yayınlarımızın size ulaşmasını sağlayan bütün cihazlar stüdyomuzla birlikte kül oldu. Unutulmamalıdır ki emek de insanın evladı gibidir ve emeklerimizin küle dönmüş olması fazlasıyla canımızı yaktı. Fakat bu yangın yetmezmiş gibi kendini bilmez ve kirli zihniyetlere sahip bir grup insan müsvettesi tarafından 'yangını sigorta için kendileri çıkarttı' söylentileri ortaya atıldı. DENGE TV'nin bu zararın %1'ini dahi karşılayacak bir sigortası yok. Bütün zorluklara rağmen, emeğimiz ile kısa süre zarfında yeniden yayında olacağız" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Denge TV Yeniden Yayın Hayatına Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • batmanlı72: çok beğendiğim bir tv kanalı bekliyoruz 0 0 Yanıtla
  • bursali: Hayırlı olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement