Deniz Leasing, Filo Araç Kiralama Faaliyetine Başlayacak - Son Dakika
Güncel

Deniz Leasing, Filo Araç Kiralama Faaliyetine Başlayacak

Deniz Leasing Genel Müdürü Günaydın: "Haziran 2014'ten itibaren bu konuda hizmet vermeye başlayacağız" "Türkiye’nin her yerinde küçük boy işletmelerden büyük kurumsal şirketlere, her marka ve tipte binek aracı kiralayacağız"

22.04.2014 15:50

Deniz Leasing, finansal kiralama sektöründeki son yasal düzenlemelere paralel olarak bünyesinde kurduğu Filo Araç Kiralama Bölümü ile sektörüne yeni bir hizmet daha kazandırmaya hazırlanıyor.

Deniz Leasing'ten yapılan açıklamaya göre, Deniz Leasing, finansal kiralama (leasing) sektöründe bir ilke daha imza atarak, kendi bünyesinde Filo Araç Kiralama Bölümü kuruyor.

Yeni Finansal Kiralama Kanunu'na göre finansal kiralama şirketlerinin operasyonel kiralama yapmasına olanak sağlayan düzenlemeyi sektöründe değerlendiren ilk kuruluş olarak Deniz Leasing, bu çatı altında haziran ayında hizmet vermeye başlamayı planlıyor.

Deniz Leasing Genel Müdürü Kahraman Günaydın, konuyla ilgili değerlendirmesinde, leasing sektöründe eksikliğini gördükleri ve uzun süredir üzerinde çalıştıkları filo araç kiralama faaliyetini kendi bünyelerinde başlatarak sektörde bir ilke daha imza atmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Günaydın, şunları kaydetti:

"Bu süreçte, sektörün deneyimli isimlerinden Osman Menteş'i de aramıza katarak çalışmalarımıza hız verdik. Haziran 2014'ten itibaren bu konuda hizmet vermeye başlayacağız. Bankamızın güçlü marka imajı, sağlam finansman yapımız, Türkiye'nin her noktasına yayılmış satış teşkilatımız ve kiralama süreleri boyunca sunacağımız kaliteli hizmet paketimiz bizi hızla hedeflediğimiz noktaya taşıyacak. Türkiye'nin her yerinde küçük boy işletmelerden büyük kurumsal şirketlere, her marka ve tipte binek aracı kiralayacağız." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Deniz Leasing, Filo Araç Kiralama Faaliyetine Başlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement