DenizBank, BAI Ödülleri'nde 3 Kategoride Finale Çıktı - Son Dakika
Ekonomi

DenizBank, BAI Ödülleri'nde 3 Kategoride Finale Çıktı

DenizBank, BAI Ödülleri\'nde 3 Kategoride Finale Çıktı

Küresel çapta 120'nin üzerinde finansal kuruluşun 200 uygulaması ile başvurduğu BAI Bankacılık Inovasyonu Ödülleri'nde DenizBank, finale kalan tek Türk bankası oldu.

10.09.2014 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DenizBank, bankacılık alanındaki en yenilikçi uygulamaları değerlendiren, uluslararası platformlar arasında en saygını olarak kabul edilen ve 4 ana kategoride değerlendirmelerin yapıldığı BAI - Finacle Global Banking Innovation Awards 2014’te çoğu dünyadaki “ilk”leri temsil eden 5 uygulaması ile 3 ayrı kategoride finalist oldu.

TÜRKİYE'DEN FİNALE ÇIKAN TEK BANKA

Tüm dünyadan 120’nin üzerinde finansal kuruluşun 200 uygulaması ile başvuruda bulunduğu yarışmaya Türkiye'den sekiz banka katılım gösterirken finale sadece DenizBank kaldı.

DenizBank'ın, En Yenilikçi Ürün ve Hizmet, Kanal İnovasyonu ve İç İşleyişte İnovasyona Dayalı Gelişim kategorilerinde finale kaldığı yarışmada toplamda 13 bankanın beş kategoride 22 projesi son elemeye dahil edildi. DenizBank, finale kalan bu 22 proje arasında 5 proje ile yer aldı.

Banka'nın finale kaldığı projeler kategorilerine göre şöyle sıralandı:

- En Yenilikçi Ürün ve Hizmet: fastPay Handsfree Ödeme

- Kanal İnovasyonu: fastPay Mobil Cüzdan

- Kanal İnovasyonu: Sosyal Müşteri Hizmetleri

- İç İşleyişte İnovasyona Dayalı Gelişim: Müşteri memnuniyetini artıran Inter-Collect

- İç İşleyişte İnovasyona Dayalı Gelişim: Inter-Dashbord Programla

"ÖDÜLLE DÖNECEĞİZ"

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan DenizBank Bilgi Teknolojileri ve Destek Operasyonları Grubu Genel Müdür Yardımcısı Dilek Duman, finale kalan tek Türk bankası olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ve ödül kazananların açıklanacağı Kasım ayını heyecanla beklediklerini söyledi.

Duman şöyle konuştu:
“Kasım ayında Chicago’da düzenlenecek törende ödül alacak kurumlar, bir anlamda getirdikleri yenilikçi bakış ile bankacılık sektörünü yeniden şekillendiriyor. Biz de DenizBank olarak dijital ve mobil teknolojiler ile beraber bankacılıkta yaşanan paradigma değişimini çok önemsiyoruz ve bu değişimin merkezinde yer almak istiyoruz. Bu nedenle böyle önemli bir vizyonu en üst seviyede ortaya koyan bu organizasyonda tek Türk bankası olarak finale kalmak bize hem gurur hem de heyecan veriyor.”

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi DenizBank, BAI Ödülleri'nde 3 Kategoride Finale Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement