Denizbank ile Ahef Özel Avantajlar İçin Anlaştı - Son Dakika
Güncel

Denizbank ile Ahef Özel Avantajlar İçin Anlaştı

DenizBank ile Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

24.07.2015 11:28

DenizBank ile Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında aile hekimleri DenizBank Afili Bankacılık ayrıcalıklarından yararlanabilecek.

DenizBank'tan yapılan açıklamaya göre, yenilikçi ürün ve uygulamalarıyla farklılaşan banka, hayata geçirdiği işbirlikleriyle çalışmalarına devam ediyor. Banka bu kapsamda AHEF ile anlaşma imzaladı. Anlaşmanın imza törenine DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, Perakende Bankacılık Grubu Afili Bankacılık Segment Yönetimi Bölüm Müdürü Erkan Çiçekli,  AHEF Başkanı Murat Girginer ve AHEF Saymanı Burak Korkmaz katıldı.

Kurumlar arasında yapılan anlaşmayla aile hekimleri DenizBank Afili Bankacılık ayrıcalıklarından yararlanabilecek. Aile hekimleri yapılan firma anlaşmalarıyla Petrol Ofisi'nden yapılacak akaryakıt harcamalarında, "www.asmmedical.com"dan Afili Bonus ile yapacakları sarf malzemeleri harcamalarında, Safe Point alarm ve kamera uygulamaları için alacakları hizmetlerde bu indirimlerden yararlanabilecek. Ayrıca zorunlu mesleki sorumluluk sigortasında aile hekimlerine özel ayrıcalıklar sunulacak.

Aile hekimleri sürekli gelişecek hizmet paketleri için detaylı bilgiyi www.afilideniz.com adresi üzerinden takip edebilecek.

"Avantajlı hizmetlerimizi AHEF üyeleriyle buluşturmaktan mutluyuz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, protokolün aile hekimlerine özel avantajlar sunduğunu belirterek, meslek gruplarına yönelik hazırlanan ürün ve çalışmalarından bahsetti.

"Afili Bankacılık hizmetlerini aile hekimleri ile buluşturmak ve onların hayatlarını kolaylaştıracak adımlar atabilmeyi" amaçladıklarını aktaran Özark, aile hekimlerinin bundan böyle kişiye özel bireysel danışmanlık hizmeti, mevduat ve yatırım ürünlerinde ayrıcalıklı fiyatlamalar, Afili İletişim Hattı ile kesintisiz ve öncelikli hizmet gibi Afili Bankacılık'un sunduğu avantajlardan yaralanabileceğini kaydetti.

Özark, "Afili Bonus Platinum kredi kartı ile AHEF üyelerimizin sosyal hayatlarına da değer katıyoruz. Pazar Kahvaltılarında yüzde 30, havalimanı otoparklarında yüzde 50 indirim fırsatı, tiyatro, sinema ve restoranlarda çok özel indirim avantajları gibi fark yaratan uygulamalar üyelerimizi bekliyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Denizbank ile Ahef Özel Avantajlar İçin Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement