Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Uzunoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Uzunoğlu Açıklaması

"Yeşil Bursa maçına kazanarak galibiyet serisine başlayacağımıza inanıyorum"

24.01.2015 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig takımlarından Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Yeşil Bursa maçını kazanarak galibiyet serisine başlayacaklarına inandığını söyledi.

Uzunoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın devre arası kampını çok iyi geçirdiğini, futbolcuların çalışma azminden memnun olduklarını dile getirdi.

İlk yarı hedeflerinin 4-5 puan gerisinde kaldıklarını, ikinci yarıda bu açığı kapatacaklarını belirten Uzunoğlu, bu konuda yönetimin, teknik heyet ve futbolculara güveninin tam olduğunu söyledi.

Uzunoğlu, sezon öncesi koydukları bir üst lige çıkma hedeflerini sürdürdüklerini, bunu başaracaklarını ifade ederek, "Futbolcularımızdan tek isteğimiz, iyi niyetle mücadele edip, sahada ellerinden gelen gayreti göstermeleridir. Futbol şansları da yanlarında olursa, hedefimize ulaşmak daha kolaylaşır" dedi.

Yarın sahalarında oynayacakları Yeşil Bursa maçına değinen Uzunoğlu, karşılaşmanın zor geçeceğini dile getirdi. Rakiplerinin genç ve mücadeleci bir takım olduğunu belirten Uzunoğlu, "Fakat bizim takımımız da tecrübeli ve kaliteli oyunculardan oluşuyor. Yeşil Bursa maçına kazanarak galibiyet serisine başlayacağımıza bunu başaracağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Uzunoğlu, yarınki maçta taraftarlardan destek beklediklerini sözlerine ekledi. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Uzunoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement