Denizli Camiye Bağışlanan Deriler Çöpe Atıldı - Son Dakika
Güncel

Denizli Camiye Bağışlanan Deriler Çöpe Atıldı

Denizli Camiye Bağışlanan Deriler Çöpe Atıldı

Camiye bağışlanan deriler çöpe atıldıDENİZLİ'nin Acıpayam İlçesi Gölcük Mahallesi'nde, cami yararına toplanan 230 kurban derisi tuzlanmadığı için kurtlanınca çöpe atıldı.

16.09.2016 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Camiye bağışlanan deriler çöpe atıldı

DENİZLİ'nin Acıpayam İlçesi Gölcük Mahallesi'nde, cami yararına toplanan 230 kurban derisi tuzlanmadığı için kurtlanınca çöpe atıldı.

Gölcük Mahallesi'nde Gölcük Merkez Camisi yararına Kurban Bayramı'nın birinci günü 230 deri toplandı. Caminin altında bir odada tutulan deriler, tuzlanmayınca sıcağın da etkisiyle bozulup, kurtlandı. Kokudan derilerin bozulduğunu anlayan cami görevlileri, Acıpayam Belediyesi'ne haber verdi. Camiye gelen belediye ekipleri, kurtlanan 230 deriyi çöp kamyonlarına yükledi. Deriler daha sonra belediye çöplüğüne götürülüp, atıldı. Gölcük Mahalle Muhtarı Hikmet Yüsen, derilerin cami yararına toplandığını belirterek, "Camiye vatandaşlarımızdan 113 adet kuzu, 116 adet keçi ve 1 adet de dana derisi bağışlandı. Getirilen deriler tuzlanmayınca kurtlanmış, deriler bozulunca çöpe atılmak zorunda kalındı" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli Camiye Bağışlanan Deriler Çöpe Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement