Denizli'de Kritik Randevu - Son Dakika
Spor

Denizli'de Kritik Randevu

PTT 1. Lig'de düşme potasında yer alan Denizlispor ile Manisaspor, yarın kritik maçta karşı karşıya gelecek.

16.05.2015 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orduspor'un daha önce veda ettiği ligde Bucaspor, Manisaspor veya Denizlispor'dan ikisi daha 2. Lig'in yolunu tutacak. Denizlispor ile Manisaspor, bu iki ekibin arasında yer almamak için yarın sahaya çıkacak.

Rakibi karşısında saha avantajını kullanmayı hedefleyen Denizlispor, 7 galibiyet, 9 beraberlik ve 16 yenilgiyle 30 puan topladı ve 15. sırada yer aldı. Deplasmanda galibiyet arayacak Manisaspor ise 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 20 yenilgi sonunda aynı puanla 16. sırada bulunuyor.

Beraberlik ikisine de yaramayabilir

Ligin ilk devresinde Manisaspor'a 2-1 mağlup olan Denizlispor, kazanması durumunda son haftaya rakibinin 3 puan önünde başlayacak. İki takımın berabere kalması halinde ise Bucaspor'un olası galibiyetinde İzmir temsilcisi son haftaya düşme hattının üzerinde girecek.

Ligde son 2 haftaya aynı puanla giren Denizlispor ile Manisaspor, yarın saat 16.30'da Denizli Atatürk Stadı'nda karşılaşacak. Müsabakada hakem Barış Şimşek düdük çalacak.

Bu iki ekibi 1 puan geriden takip eden Bucaspor ise yarın aynı saatte Adana Demirspor'la Yeni Buca Stadı'nda mücadele edecek.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Denizli'de Kritik Randevu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement