Denizli'de Örgün ve Yaygın Eğitime Destek Kursları Başladı - Son Dakika
Yerel

Denizli'de Örgün ve Yaygın Eğitime Destek Kursları Başladı

Denizli'de, hafta sonları örgün ve yaygın eğitimi destekleme kursları başladı.

26.10.2014 18:21

Denizli'de, hafta sonları örgün ve yaygın eğitimi destekleme kursları başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nca düzenlenen Örgün ve Yaygın Eğitimi Destekleme ve Yetiştirme Kursları kapsamında Denizli'de ücretsiz kurslarda ders başı yapıldı.

Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde öğrenci ve velileri tarafından yapılan yazılı müracaatla 9'uncu sınıf seviyesinde 10 dersten, 10'uncu sınıf seviyesinde 9 dersten, 11'inci sınıf seviyesinde ise 7 dersten olmak üzere toplam 26 sınıf açıldı.

Okul müdürü Feridun Sarıkavak, gazetecilere yaptığı açıklamada, 240 öğrencinin katılımıyla kursların başladığını belirterek, açılan kursa katılımın yüksek olmasının memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

Hafta sonlarını eğitime adayan fedakar öğretmenlerin görev almasıyla açabildikleri kurslaraöğrencilerin ilgisinin umutlu bir başlangıç yapmalarına vesile olduğunu dile getiren Sarıkavak, şunları kaydetti:

"Kursların ücretsiz oluşu da yıllardır savunduğumuz eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması hedefinde önemli bir kazanım olmuştur. Bu kurslarda ektiğimiz tohumların başarı basamakları olarak filizleneceği günleri sabırsızlıkla bekleyeceğiz. Öğretmen arkadaşlarımız ve velilerimiz adına bize bu imkanı verdikleri için yetkililere ve kurslarda emeği geçen herkese teşekkür ederim." - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizli'de Örgün ve Yaygın Eğitime Destek Kursları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement