Denizli - Evinde Boğazı Sıkılıp, Kalbinden Bıçaklanarak Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Denizli - Evinde Boğazı Sıkılıp, Kalbinden Bıçaklanarak Öldürüldü

Denizli - Evinde Boğazı Sıkılıp, Kalbinden Bıçaklanarak Öldürüldü

Evinde boğazı sıkılıp, kalbinden bıçaklanarak öldürüldüDenizli'nin Pamukkale ilçesinde 59 yaşındaki ev hanımı Sevim S. (Sağdıç), evinde boğazı sıkılıp, kalbine bıçak saplanmış olarak kızı tarafından ölü bulundu.

21.10.2016 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Evinde boğazı sıkılıp, kalbinden bıçaklanarak öldürüldü

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 59 yaşındaki ev hanımı Sevim S. (Sağdıç), evinde boğazı sıkılıp, kalbine bıçak saplanmış olarak kızı tarafından ölü bulundu. Yatak odasında bıçaklanıp, daire kapısına kadar sürüklenerek geldiği ve olaya intihar görünümü vermek için mutfaktaki doğalgazın açık bırakıldığı belirlenirken Sevim S.'nin katil zanlısı olarak eşi ve çocuklarından biri kız ikisi polis tarafından gözaltına alındı.

Evli, dört çocuk annesi Sevim S. (Sağdıç), Zeytintöy Mahallesi, Vakıf Caddesi'ndeki Sağdıç Apartmanı'nın üçüncü katındaki evlerinde bugün saat

13.00 sıralarında ve gelen kızı S.D. (Seda Sağdıç) tarafından dairesi kapısı girişinde kanlar içinde bulundu. Kızının haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ekibi, Sagdıç'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Sevim S.'nin cesedi ambulansla Denizli Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Daha sonra olay yeri ve hastane morguna polis ekipleri gönderildi. Polis, öldürülen Sevim S.'nin boğazında da sıkma izi olduğu, yatak odasında bıçaklandığı ardından da daire kapısına kadar sürüklenerek geldiği belirlendi. Sevim S.'nin kızı tarafından kapının önünde bulunduğunda kalbinin üzerine saplanmış bıçak olduğu öğrenildi. Ayrıca olaya intihar görünümü verilmek için mutfakta doğalgazın açık bırakıldığı da tespit edildi.

Olay yeri inceleme ekipleri, eve girerek detaylı inceleme yaptı. Geniş çaplı soruşturma başlatan polis, öldürülen Sevim S.'nin oto tamircisi olan eşi S.S. (Saygın Sağdıç), oğlu S.S. (Semih Sağdıç) ve kızı S.S.'yi gözaltına aldı. Cinayetin aile içinden mi yoksa başka birisi tarafından mı işlendiği araştırıldığı bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli - Evinde Boğazı Sıkılıp, Kalbinden Bıçaklanarak Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement