Denizli - Traktörün Altında Kalan Çift Öldü - Son Dakika
Güncel

Denizli - Traktörün Altında Kalan Çift Öldü

Traktörün altında kalan çift öldüDENİZLİ'nin Tavas İlçesi'nde, devrilen traktörün altında kalan 62 yaşındaki Mehmet Ali Alata ile yanındaki eşi 50 yaşındaki Ayten Alata öldü.

18.02.2017 19:14

Traktörün altında kalan çift öldü

DENİZLİ'nin Tavas İlçesi'nde, devrilen traktörün altında kalan 62 yaşındaki Mehmet Ali Alata ile yanındaki eşi 50 yaşındaki Ayten Alata öldü.

Kaza, bugün saat 15.00 sıralarında, Kayapınar Mahallesi'nde meydana geldi. Mehmet Ali Alata, yanında bulunan eşi Ayten Alata ile birlikte kendisine ait 20 HL 701 plakalı traktörle arkadaşının evine doğru giderken hakimiyeti kaybetti. Rampa aşağı geriye doğru kayan traktör, yol kenarındaki toprak yığınına çarparak devrildi. Ters dönen traktörün altında kalan sürücü Mehmet Ali Alata ile eşi 2 çocuk annesi Ayten Alata kanlar içinde kaldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Alata çiftinin kaza yerinde öldüğü belirlendi. Kaza yerinde Cumhuriyet savcısı ve jandarma ekiplerinin inceleme yapmasının ardından ilk olarak Ayten Alata'nın cesedi traktörün altından çıkarıldı. Daha sonra kepçe yardımıyla kaldırılan traktörün altındaki Mehmet Ali Alata'nın cesedi cenaze aracına konuldu. Kazada ölen çiftinin cesetleri, otopsi için Tavas Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Denizli - Traktörün Altında Kalan Çift Öldü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli - Traktörün Altında Kalan Çift Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement