Denizlispor'dan Elazığ'daki Olaylara Tepki - Son Dakika
Güncel

Denizlispor'dan Elazığ'daki Olaylara Tepki

Denizlispor\'dan Elazığ\'daki Olaylara Tepki

TFF 1'inci Lig'de Elazığspor'u deplasmanda 3-0 yenen Denizlisporlu futbolcuların, maçın bitiş düdüğü ardından saldırılara hedef olduğu, 1 saat soyunma odasında mahsur kaldığı, İdari Menejer Mehmet Ali Keskinler'in, koridorda tartaklandığı U 21 takımının otobüsü ise taşlı saldırıya uğradığı...

05.12.2016 15:01

TFF 1'inci Lig'de Elazığspor'u deplasmanda 3-0 yenen Denizlisporlu futbolcuların, maçın bitiş düdüğü ardından saldırılara hedef olduğu, 1 saat soyunma odasında mahsur kaldığı, İdari Menejer Mehmet Ali Keskinler'in, koridorda tartaklandığı U 21 takımının otobüsü ise taşlı saldırıya uğradığı ifade edildi. Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay'ın telefonla ulaşıp yardım istediği Denizli Valisi Ahmet Altıparmak'ın, Elazığ Valiliği ile yaptığı görüşme ardından Denizlispor kafilesinin 1 saat sonra soyunma odasından çıkıp otele gitmesinin sağladığı belirtildi.

Denizlispor yönetimi, kulübün resmi twitter hesabından bir açıklama yaparak Elazığ'daki olaylar kınandı. Açıklamada, Elazığ'daki maç sırasında yedek kulübesine sürekli çakmak ve bozuk para atıldığı belirtilerek şöyle denildi:

"Biri Elazığspor kulüp müdürü olmak üzere 3 yönetici son 5 dakikada yedek kulübemize saldırıda bulundu. Teknik ekibimiz, genel menajerimiz ve futbolcularımız ağza alınmayacak küfürlere ve fiili müdahaleye maruz kaldı. Maçtan sonra sahada mahsur kalan takımımız soyunma odası tüneline girerken, fiili saldırı girişiminde bulunuldu. Menajerimiz, teknik ekibimiz ve futbolcularımız 1 saatten daha fazla bir süre soyunma odasından çıkamadı. U21 takımımızın otobüsünün camları taşlanarak, genç futbolcularımıza saldırılmak istendi. Denizli protokolünün devreye girmesiyle takımımız kaldığı otele gidebildi. Protokol tribününde Elazığsporlu yöneticiler TFF temsilcisine saldırdı, bu sırada yaşanan arbedede bir Elazığspor taraftarı fenalık geçirdi. Olayın genel menajerimiz Mehmet Ali Keskinler'le en küçük bir ilgisi bulunmamaktadır. Asılsız iftiralarla kazandığımız 3 puanı gölgelemeye çalışanlara en güzel cevabı takımımız sahada 3 gollük net bir skor alarak verdi."

Denizlispor kafilesi dün gece kente gelirken, Başkan Süleyman Urkay, maçtan sonra çıkan olayların Elazığspor camiasına yakışmadığını anlatırken, devreye girerek güvenlik önlemlerinin alınmasını sağlayan Denizli Valisi Ahmet Altıparmak'a teşekkür etti. Bugünü dinlererek geçirecek yeşil siyahlı ekip, Ümraniyespor maçının hazırlıklarına yarın başlayacak. Denizlispor'un 6 golle en skorer ismi olan Ziya Alkurt, sarı kart cezalısı olduğu için bu maçta forma giyemeyecek.

- Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizlispor'dan Elazığ'daki Olaylara Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement