Derbentliler Platformu İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Derbentliler Platformu İftar Yemeğinde Buluştu

Derbentliler Platformu İftar Yemeğinde Buluştu

Konya’nın Derbent ilçesinde, Derbentliler Platformu mensupları verilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

14.07.2014 09:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Derbent ilçesinde, Derbentliler Platformu mensupları verilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Derbent Aladağ Gölparkı'nda verilen iftar yemeğine Derbent Kaymakamı Arif Oltulu, Derbent İlçe Belediye Başkanı Hamdi Acar ile bir süre önce oluşturulan Derbentliler Platformu'na mensup siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, dernek ve oda başkanları ile işadamları katıldı.

Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, yaptığı açıklamada, Derbent ilçesine birlik ve beraberlik içerisinde hizmet edilmesi amacıyla bir süre önce oluşturulan Derbentliler Platformu'nun ilçede verilen itfar yemeğinde buluşup bir araya geldiğini belirterek, "AK Partilisi de, CHP'lisi de, MHP'lisi de, SP'lisi de, BBP'lisi de farklı görüşe sahip hemşehrilerimizle aynı çatı altında bir araya geldik. Hep beraber, birlik içerisinde ilçemize hizmet etmeye başladık" diye konuştu.

Kurulan Derbentliler Platformu ile geçmişte bir araya gelemeyen farklı görüşteki insanları bir araya getirmeyi başardıklarını aktaran Acar, verilen iftar yemeğinin gündemini ise ilçede önümüzdeki haftalarda yapılması planlanan festival programı olduğunu ifade etti. Acar, "Hem iftar yemeğinde bir araya gelmek suretiyle birlik ve beraberliğimizi bu mübarek günlerde perçinlemiş olduk, hem de festival hazırlıkları noktasında eksiklikleri tamamlamış olduk. Bu yıl festivalimizi, Belediyemize yük getirmeden maddi hazırlıklarını yapacak olan bu platform üstlenecek. İşte bu tip sosyal faaliyetler, bu tip güzel sivil toplum faaliyetlerinin sonuç olarak semeresini vermeye başladığını görüyoruz" ifadesini kullandı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Derbentliler Platformu İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement