Derebucak ve Hüyük'te Şehit Ailelerine İftar - Son Dakika
Yerel

Derebucak ve Hüyük'te Şehit Ailelerine İftar

Derebucak ve Hüyük\'te Şehit Ailelerine İftar

Konya’nın Derebucak ve Hüyük ilçesinde yaşayan şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verildi.

18.07.2014 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Derebucak ve Hüyük ilçesinde yaşayan şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verildi.

Hüyük İlçe Kaymakamlığı, ilçede ikamet eden şehit yakınları ile gaziler onuruna iftar yemeği verdi. İftar yemeğine İlçe Kaymakamı Bayram Türker, Garnizon Komutanı Sefa Kaya, İlçe Emniyet Amiri Halil Uğur, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personeli ile şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Kaymakam Türker, yemeğin ardından iftar programına katılan şehit aileleri ve gazilerle tek tek ilgilenirken uzun süre sohbet etti. Türker, şehit ve gazilerin her zaman gönüllerde yer aldığını, hiçbir zaman unutulmalarının mümkün olmadığını kaydetti.

Derebucak ilçesinde de, şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verildi.

İlçe Kaymakamlığı tarafından verilen iftara Kaymakam Bülent Ay, ilçe protokolü ve kurum amirleri ile şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Kaymakam Ay, iftarda yaptığı konuşmada, şehit ailelerine ve gazilere seslenerek, her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi.

Şehit aileleri ve gaziler için yapılabilecek ne varsa bunları yapabilmenin gayreti içerisinde olduklarını aktaran Ay, "Onlara her zaman minnettarız. İftar programımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Derebucak ve Hüyük'te Şehit Ailelerine İftar - Son Dakika


Advertisement