Derecik'te Eğitim Sorunları Tartışıldı - Son Dakika
Yerel

Derecik'te Eğitim Sorunları Tartışıldı

Şemdinli ilçesine bağlı Derecik beldesinde eğitim sorunları toplantısı düzenlendi.

09.11.2014 13:44

Şemdinli ilçesine bağlı Derecik beldesinde eğitim sorunları toplantısı düzenlendi.

İlçeye 65 kilometre uzaklıktaki Derecik beldesi ile beldeye bağlı köy ve mezralarda görev yapan yaklaşık 250 öğretmen, beldenin eğitim sorunlarıyla ilgili toplantıya katılmak üzere Şehit Gaffar Okan YİBO yemekhanesinde bir araya geldi.

Toplantıda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahrettin Çelik, eğitim öğretim sürecinin, telafisi ve alternatifi olmayan bir süreç olduğunu dile getirdi.

İlçede görev yapan eğitimcilerin üzerilerine düşenden fazlasını yapması gerektiğini kaydeden Çelik, "Öğretmenlik mesleğinin en büyük denetim mekanizması, kendi vicdanlarıdır. Tüm eğitimcilerin bu bilinçle hareket ettiklerini umuyoruz. Köy ve mezralardaki tüm okulları en kısa zamanda ziyaret ederek, varsa sorunları yerinde tespit ederek çözüme kavuşturacağız. Bizler arkadaşlarımızdan beklediğimiz özveri ve fedakarlığı gördükçe her konuda gereken desteği sağlayacağız" diye konuştu.

Çelik'in konuşması sonrası İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Köksal Bulut ise bir sunum yaparak, e-okul ve MEBBİS ile bu sistemlerin kullanımı hakkında öğretmenleri bilgilendirdi.

Toplantı, soru cevap bölümünün ardından sona erdi. - Hakkari

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Derecik'te Eğitim Sorunları Tartışıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement