Derelerde Yaz Temizliği Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Derelerde Yaz Temizliği Devam Ediyor

Derelerde Yaz Temizliği Devam Ediyor

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçe Belediye Başkanlığına bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan derelerde yaz temizliğine başladı.

22.06.2016 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçe Belediye Başkanlığına bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan derelerde yaz temizliğine başladı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe merkezinden geçen Yemişen Deresi, Hayitli 1, Hayitli 2 ve Kırkbayır derelerinde suyun getirdiği kum, toprak, çöp ve benzeri atıklar ile dere yatağında kendiliğinden yetişen yabani otlar, dikenler ekipler tarafından temizleniyor.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, derelerin temizliği konusunda vatandaşların duyarlı olması gerektiğini dile getirilerek, yapılan uyarılara rağmen dere içine çöp ve evsel atıkları atanlara gerekli uyarı ve cezai işlem başlatılacağını söyledi

Belediye olarak çevre temizliğine büyük önem verdiklerini dile getiren Belediye başkanı Yusuf Özdemir, "Bizler cezadan yana değiliz. Dere içine çöp atılması sonucu oluşan çevre kirliliğinin önüne geçmek istiyoruz. Daha da temiz bir çevre için halktan destek bekliyoruz" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Derelerde Yaz Temizliği Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement