Dereye Giren 2 Çocuk Boğuldu - Son Dakika
Güncel

Dereye Giren 2 Çocuk Boğuldu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Çocuklara 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesi- Genel görüntüler- Ambulansla çocukların götürülmesi Mersin'de dereye giren 2 çocuk boğuldu Mersin'de annelerinin yün yıkadığı dereye serinlemek için giren 2 çocuk, boğuldu.

31.07.2015 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Çocuklara 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesi- Genel görüntüler- Ambulansla çocukların götürülmesi Mersin'de dereye giren 2 çocuk boğuldu Mersin'de annelerinin yün yıkadığı dereye serinlemek için giren 2 çocuk, boğuldu.Alınan bilgiye göre, merkez Toroslar ilçesine bağlı Çavak Mahallesi Müftü Deresi otoban köprüsü altında anneleriyle beraber dereye yün yıkamaya giden komşu çocukları Ferhat Taran (9) ile Aygül Çiçek (13), serinlemek için suya girdi.Çocukların suda kaybolması üzerine aileleri, çevredeki vatandaşlardan ve itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine gelen ekiplerin vatandaşların da yardımıyla sudan çıkarttığı çocuklara 112 Acil Servis görevlileri müdahale etti.Mersin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine kaldırılan 2 çocuk kurtarılamadı.

Dereye Giren 2 Çocuk Boğuldu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dereye Giren 2 Çocuk Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • mehmet ataman: hangi tarihteyiz yün devrimi kaldı akdenizde karmı yağıyor bırakın şu cahiligi 3 kilo yün için 2 hayat söndü analarına alahın topu değer inşalah 2 1 Yanıtla
  • kader acar: Ölüm ben geldim demez ecel işte allah rahmet eylesin ailerine de sabır versin inşallah 0 0 Yanıtla

Advertisement