Dershane Öğrencileri, Siirt Valisi Aydın'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Dershane Öğrencileri, Siirt Valisi Aydın'ı Ziyaret Etti

Siirt Mehmetçik Dershanesinde eğitim gören başarılı öğrenciler, Siirt Valisi Aydın'ı makamında ziyaret etti.

09.04.2014 13:42  Güncelleme: 13:44

Siirt Mehmetçik Dershanesinde eğitim gören başarılı öğrenciler, Siirt Valisi Ahmet Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Toplumsal gelişime destek olmak amacıyla maddi imkansızlıklar nedeniyle dershaneye gidemeyen ve okullarında başarılı olan öğrencilere ücretsiz olarak fırsat eşitliği sağlayan Mehmetçik Dershanesine giden bir grup başarılı öğrenci, Vali Aydın'ı makamında ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Aydın, öğrencilerin başarılarıyla gururlandığını belirterek, Valilik olarak, eğitimin kendileri için her zaman birinci öncelik olduğunu, Mehmetçik Dershanesine eğitim konusuna her türlü desteğin devam edeceğini söyledi.

Mehmetçik Dershanesinin Siirt'te eğitime önemli bir katkı sunduğuna dikkat çeken Aydın, "Geçen yıl üniversite sınavlarında yakalanan başarının bu yıl da artarak devam edeceğini ümit ediyorum. Öğrencilerimizden azimle, sabırla, disiplin içerisinde çalışarak, bir yüksek öğretim kurumuna yerleşmelerini temenni ediyor ve destekliyorum" diye konuştu.

Öğrencilere çeşitli hediyeler veren Vali Aydın, önümüzdeki aylarda yapılacak LYS sınavlarında başarı sağlayan öğrencileri ayrıca ödüllendireceklerini sözlerine ekledi. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dershane Öğrencileri, Siirt Valisi Aydın'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement