Derviş Ali Kılıç İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Yerel

Derviş Ali Kılıç İçin Mevlit Okutuldu

Derviş Ali Kılıç İçin Mevlit Okutuldu

Geçtiğimiz Şubat ayında Ankara’da hayatını kaybeden Malatyalı bürokrat ve siyasetçi Derviş Ali Kılıç için memleketi Malatya’da mevlit okutuldu.

02.04.2016 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz Şubat ayında Ankara'da hayatını kaybeden Malatyalı bürokrat ve siyasetçi Derviş Ali Kılıç için memleketi Malatya'da mevlit okutuldu.

Yeni Cami de öğlen namazı sonrası okutulan mevlide vatandaşların yanı sıra Kılıç ailesi ve dostları da katıldı. Kılıç'ın yeğeni Murat Tokay, Malatya'nın yetiştirdiği enden siyasetçilerden Derviş Ali Kılıç'ın 40'ıncı gün mevlidi şerifini okutmak için toplandıklarını belirterek "Allah nasip ederse artık her yıl 2 Nisan'da Yeni Cami'de mevlit okutacağız" diye konuştu.

Uzun yıllar siyasetin içinde yer alan ve merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in samimi arkadaşı olan Derviş Ali Kılıç, uzun yıllar bürokraside de önemli görevlerde bulundu. Siyasete Adalet Partisi'yle başlayan ve Doğru Yol Partisi'yle devam eden Kılıç, geçirdiği kalp krizi sonrası 21 Şubat'ta Ankara'da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Derviş Ali Kılıç İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement