Dev Derbide 6 Bin Bilet Satıldı - Son Dakika
Spor

Dev Derbide 6 Bin Bilet Satıldı

Dev Derbide 6 Bin Bilet Satıldı

Beşiktaş, Kurban Bayramı tatili nedeniyle Fenerbahçe derbisi için şimdiye kadar 6 bin bilet satabildi.

24.09.2015 10:50  Güncelleme: 10:52

Süper Lig'deki iki yıllık derbi zaferi hasretini pazar günü noktalamak isteyen siyah-beyazlılar, bayram yüzünden taraftarların maça ilgi göstermemesinin şokunu yaşıyor. Yönetim, İstanbul'da kalan taraftarları Olimpiyat Stadı'na çekmek için maça kadar resmi yayın organlarından sürekli duyuru yapacak.

6 BİN SATILDI

Milliyet'in haberine göre; Vodafone Arena inşaatının başladığı günden beri iç saha maçlarının büyük bir çoğunluğunu Ankara'da ve Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayan Beşiktaş'ta, Fenerbahçe ile pazar günü yapılacak derbi öncesi bilet satışlarının hiç de iyi gitmediği ortaya çıktı. Şimdiye kadar yaklaşık 6000 bin adet derbi bileti satabilen siyah-beyazlılar, Kurban Bayramı tatili nedeniyle dev maçta tribünlerin boş kalmasından çekiniyor.

YÖNETİM İSYAN ETTİ

Atatürk Olimpiyat Stadı'na rakip takımlara baskı kurabilecek sayıda taraftar gelmemesine her fırsatta isyan bayrağı açan Beşiktaşlı yöneticilerin, "Bizim için çok kritik olan derbi öncesi şimdiye kadar biletlerin yarıdan fazlasının satılması lazımdı.

ARTIŞ BEKLENİYOR

Ankara seyircisi Gençlerbirliği maçı için satışa çıkarılan 5500 bileti 60 TL olmasına rağmen bir günde bitirdi. Ama derbi maçında kale arkaları 40 bin TL olmasına karşın yeteri kadar satış olmadı" diye konuştukları belirlendi. Fenerbahçe derbisinin bayramın son günü oynanacak olması nedeniyle bilet satışlarının pazara kadar artmasını bekleyen siyah-beyazlılar, tribünlerin boş kalması durumunda ezeli rakilerinin baskı altında olmayacağını düşünüyor.

DUYURU YAPILACAK

İki yılllık derbi galibiyeti hasretini Fenerbahçe karşısında noktalamak isteyen yönetim, bilet satışlarını arttırmak için maça kadar resmi yayın organlarından sürekli duyurular yapacak. Bayram tatilinden derbi gününde dönenlerin maça ilgi göstermeyeceğini düşünen yöneticiler yapılacak çağrılarla İstanbul'da kalan taraftarları harekete geçirmeye çalışacak.

Son Dakika Spor Dev Derbide 6 Bin Bilet Satıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • Mery: Fener taraftarina açın stadı. Tribünü hınca hınç dolduralım. Ezelim sizi olimpiyatta :))) 15 26 Yanıtla
  • cilgin : merak etmeyin mac gunu 50 bin kisi stad da olacaz 12 10 Yanıtla
  • Milliyetçi türk: 40 bin tlye tabi gelmezlerm kkk :D 16 3 Yanıtla
  • Black sea: Siz önce siyasetten uzaklaşın bjk çarşı gurubu gelse maça size yeter ......... 14 3 Yanıtla
  • HAVİC: VODAFONE ARENAYI AÇTINIZDA GELMEDİK Mİ ?? 17 0 Yanıtla
  • Burak: Ulan kale arkaları 40 bin Tl yazmissiniz haberi bile yapamiyosunuz komik misiniz hahahahaha 40 bin tl ye derbi vay beee turkiyenin kişi başına düzen milli geliri ne zaman 1000 trilyon oldu hahahaha 15 1 Yanıtla
  • holi35: mesele bayram degil passolig passo ayrimcilik 14 1 Yanıtla
  • çarşı: bu maça gelmiyecekseniz hangi maça geleceksiniz ayıp vallahi ayıp hiçbir bahane olamaz 8 3 Yanıtla
  • Biri: Hani her yer deplasmandı size önce bi İstanbul daki maçlarınıza gidin sonra stad edebiyatı yapın.. 2 6 Yanıtla
  • yuvali: beter olun daha vasla gelmezler insallah 2 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement