Dha İstanbul (Ek Görüntüyle)- Tahliye Olan Hava Harp Okulu Öğrencilerini Aileleri Gözyaşlarıyla... - Son Dakika
Güncel

Dha İstanbul (Ek Görüntüyle)- Tahliye Olan Hava Harp Okulu Öğrencilerini Aileleri Gözyaşlarıyla...

Dha İstanbul (Ek Görüntüyle)- Tahliye Olan Hava Harp Okulu Öğrencilerini Aileleri Gözyaşlarıyla...

15 Temmuz darbe girişimine ilişkin, yargılandıkları davada haklarında tahliye kararı verilen 69 Hava Harp Okulu öğrencisinin tamamı Silivri Cezaevi'nden tahliye oldu.

18.03.2017 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Temmuz darbe girişimine ilişkin, yargılandıkları davada haklarında tahliye kararı verilen 69 Hava Harp Okulu öğrencisinin tamamı Silivri Cezaevi'nden tahliye oldu. Öğrencilerin tahliyesini aileleri, akrabaları ve okuldan arkadaşları coşkuyla karşıladı.

69 Hava Harp Okulu öğrencisi cezaevinden tahliye olurken alkışlarla ve marşlarla coşkulu bir şekilde sevinç gösterisinde bulundu. Aileleri de onlara destek verirken çocuklarına sarılarak gözyaşı döken anne-babalar ile arkadaşlarını havaya atanlar oldu. Tahliye olan öğrenciler Silivri Cezaevi'nden ayrılmadan önce cezaevi kampüsünün girişinde hatıra fotoğrafı çektirdi.

"VATANIM İÇİN HER TÜRLÜ ZORLUĞA KATLANIRIM"

Cezaevinden tahliye olan Ömer Eroğlu, "Ben yine olsa bugün yine gider vatanım için her türlü zorluğa katlanırım. Fakat şunu belirtmek istiyorum. Biz çıktık çok şükür. Yalnız içerde bizim hala bir sürü suçsuz arkadaşımız var. Onların da bir an önce adaletin yerini bulup dışarı çıkıp özgürlüklerine, sevdiklerine, ailelerine kavuşmalarını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

"BİZİ SADECE BİZE BIRAKTILAR"

Oğlu tahliye olan Hacer Eroğlu da "Ona kavuştum, çok mutluyum. Ben kendimi affetmiyorum. Ben onu vatana millete adadım ama vatan, millet hiçbiri onun arkasında durmadı. Sesimizi duymadılar hep yalnız bıraktılar. Bizi sadece bize bıraktılar. Yani ben 8 aydır o kirli camları öptüm. Biz bunu hak etmedik. Ben ona şanlı Türk ordusunun formasını giydirdim asker ettim, vatan millet için" dedi.

Görüntü Dökümü:

-----------------------

-Cezaevi önünde bekleyenlerden görüntüler

-Tahliye olan öğrencilerden görüntüler

-Karşılama ve aileleriyle görüntü

-Röportajlar

18.03.2017 - 01.49 Haber Kodu : 170318003

18.03.2017 - 04.16 Haber Kodu : 170318007_

18.03.2017 - 08.48 Haber Kodu : 170318017

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha İstanbul (Ek Görüntüyle)- Tahliye Olan Hava Harp Okulu Öğrencilerini Aileleri Gözyaşlarıyla... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement