DHKP-C Operasyonunda Polis 11 Çelik Kapıyı Kırıp İçeri Girdi - Son Dakika
Güncel

DHKP-C Operasyonunda Polis 11 Çelik Kapıyı Kırıp İçeri Girdi

Okmeydanı'nda, DHKP-C'ye yönelik 38 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda 24 kişi gözaltına alındı. Polis bir adreste peş peşe 11 çelik kapıyı kırdı.

02.04.2015 13:55  Güncelleme: 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okmeydanı'nda yasa dışı sol terör örgütü DHKP-C'ye yönelik 38 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda 24 kişi gözaltına alındı. Operasyon sırasında polisin, gittiği bir adreste 11 çelik kapıyı kırdıktan sonra içeri girdiği öğrenildi.

38 BASKIN, 24 GÖZALTI

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstihbarat, Çevik Kuvvet ve Özel Harekat Şube Müdürlüklerinin de desteğiyle Okmeydanı'nda terör örgütü DHKP-C'ye yönelik operasyon düzenledi. Gençlik Federasyonu Derneği, İdil Kültür Merkezi, Okmeydanı Haklar ve Özgürlükler Derneği'nin de aralarında bulunduğu 38 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda DHKP-C üyesi oldukları iddia edilen 24 kişi gözaltına alındı.

TABANCA, TÜFEK, MERMİ...

Baskın yapılan adreslerde 2 ruhsatsız tabanca, otomatik av tüfeği, sinyal kesici cihaz, çok sayıda mermi ve örgütsel doküman ele geçirildi.

11 ÇELİK KAPI KIRILARAK İÇERİ GİRİLDİ

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gençlik Federasyonu Derneği'nin 3 katlı binasında, çelik plakalarla duvara sabitlenerek güçlendirilmiş 11 çelik kapıyla karşılaştı. Özel bir cihazla kapıları kıran polis, vakit kazanmak için de itfaiye ekiplerinin desteğiyle pencere demirlerini keserek, ikinci ve üçüncü katlara girdi.

EVRAKLARI YAKTILAR

İçerideki 6 şüphelinin, polisler girene kadar çok sayıda örgütsel dokümanı yaktığı ve diz üstü bilgisayarları kırdığı öğrenildi.

Binada duvarları, zemini ve tavanı çelik levhalarla güçlendirilmiş özel bir oda bulunduğu da ortaya çıktı. Ekiplerin uzun uğraşlar sonucu girdiği odada sinyal kesici cihaz ve çok sayıda doküman ele geçirildiği belirtildi.

DHKP-C Operasyonunda Polis 11 Çelik Kapıyı Kırıp İçeri Girdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel DHKP-C Operasyonunda Polis 11 Çelik Kapıyı Kırıp İçeri Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • sibel: Hesap sorulacak devletten 3 22 Yanıtla
  • ZEKİ:: NİYE EŞŞEK GİBİ ANIRIYOR BU KATİLLER 13 2 Yanıtla
  • ombudsman: Tüm hainlerin inlerine girilmeli. 10 2 Yanıtla
  • Davos Halk Kalkındırma Cemiyeti: 81 ilde oluşan örgütü okmeydanında bitirdiniz helal olsun :) Davos Halk Kalkındırma Cemiyeti :) 2 8 Yanıtla
  • vatandaşş: bu örgütlere acınmamalı! yoksa acınacak hale düşürür bunlar! asıl yöneticileri ve yurt dışından yönetenler ajanlar imha edilmeli! sivrisineklerle uğraşılmamalı. . 5 0 Yanıtla
  • RAMAZAN: LO DE YALAN SÖYLEMEYİN DAHA ÖNCE KCK OPERASYONLARDA BU YALANI SÖYLEDİNİZ BAYAT OLMUŞ BUNLAR. 1 2 Yanıtla
  • frdun: Bunları vatan sevgileri, hainlikleri kadar sıradışı. . . 1 0 Yanıtla
  • Ezgin: Bu insanlar Halk için emekler canlar hayatlar versin eşit hak hürriyet için mücadele etsin berkinlerin hesabının sorulması için berkinlerin ölmemesi için can versin bu halk da bu insanların evinin önüne kadar gelip küfür etsin taşlasın. . Siz Evladını kaybetmiş acılı insanlara saldırma acizliğini gösterip onları taşlayanlar inandığınız her şey boş. . Ahlakınız yok, hiç bir değeriniz yok. . Zavallısınız, size alçak demek çukura hakaret. . 0 1 Yanıtla

Advertisement