Dick Advocaat: 'Lig Yeni Başlıyor' - Son Dakika
Spor

Dick Advocaat: 'Lig Yeni Başlıyor'

Dick Advocaat: \'Lig Yeni Başlıyor\'

Dick Advocaat, kısa süre önce takımın başına geçmesine rağmen hemen teşhisi koymuş ve yönetimden transfer istemişti.

01.09.2016 06:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dick Advocaat, kısa süre önce takımın başına geçmesine rağmen hemen teşhisi koymuş ve yönetimden transfer istemişti. Hollandalı teknik adamın çok istediği Jeremain Lens ve Moussa Sow kadroya katıldı. İki transferle keyfi iyice yerine gelen Dick Advocaat, yönetime teşekkür etti.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, 68 yaşındaki teknik adam, "Başkanımız ve yöneticilerimiz, transfer konusunda üzerlerine düşen görevi yerine getirdiler. Önemli takviyeler yapılmasını sağladılar. Şimdi sıra teknik heyet olarak bizler ve futbolculara geldi" ifadelerini kullandı.

'Milli ara önemli'

Tecrübeli teknik adam, Süper Lig'de ilk iki haftada 5 puan kaybettiklerini belirterek, "Artık çıkışa geçmemiz şart. Oyuncularımla birlikte, kısa sürede istenilen seviyeye geleceğimize inanıyorum. Milli ara bizim için çok değerli. Bunu en güzel şekilde değerlendiriyoruz. Eksik yönlerimizi gördük ve bunları düzeltmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

'Lig yeni başlıyor'

Advocaat, yeni transferlerin ardından taktiksel anlamda da ellerinin güçlendiğini söyleyerek, "Farklı sistemlere uyum sağlayacak bir takım haline geldik. Bu, çok önemli bir avantaj. Bizim için lig Bursaspor maçıyla birlikte başlayacak. Hem bu mücadeleyi kazanacak, hem de Avrupa Ligi'ndeki ilk grup karşılaşmamızda Zorya'yı yenerek yeni bir sayfa açacağız" dedi.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Dick Advocaat: 'Lig Yeni Başlıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement