Dicle'de Kişisel Gelişim Konferansı - Son Dakika
Yerel

Dicle'de Kişisel Gelişim Konferansı

Dicle\'de Kişisel Gelişim Konferansı

Dicle Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu ile Lider Akademi işbirliğinde " DGS'de Kariyer Basamakları ve Kişisel Gelişim" konulu konferans düzenlendi.

04.12.2015 23:26

Dicle Üniversitesi MYO Teknik Bilimler Fakültesi Konferans salonunda gerçekleşen konferansa Lider Akademi Kurucu Müdürü Veysi Fida, Bismil İlçe MEM Aydın Ak, Psikolojik danışman Duygu Günal konuşmacı olarak katıldı. Konferansın açılış konuşmasını yapan Duygu Günal Dikey Geçiş Sınavı ile ilgili teknik bilgiler verdi. Günal, DGS'nin bir lisans tamamlama sınavı olduğunu ve her yıl Temmuz ayı içerisinde yapıldığını ifade etti.

Daha sonra söz alan Veysi Fida Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin yaşamlarındaki kariyer basamakları hakkında bilgi verdi. Fida, "2 yıllık fakülte okuyan her öğrenci kalifiyeli eleman özelliğiyle dikkatleri üzerine çeker. Ancak sağlam yükselme stratejisi bulunmayanların durumu parlak olamamaktadır. Yükselmeye katma değer sağlayacak ilk basamak DGS'dir. Dolayısıyla geleceğin inşasının ilk adımı lisans tamamlamadır. Nitelik açısından gelişen birey için çalışma sahası elbette geniştir" şeklinde konuştu.

Daha sonra kişisel gelişim üzerine etkinliği devam ettiren Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak, MYO öğrencilerine keyifli anlar yaşattı. Konferans, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Davut Karaaslan'ın D.Ü MYO adına konuşmacılara teşekkür belgesi takdimiyle son buldu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Dicle'de Kişisel Gelişim Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement