Dicle Elektrik'ten Eğitime Destek - Son Dakika
Eğitim

Dicle Elektrik'ten Eğitime Destek

Dicle Elektrik\'ten Eğitime Destek

Şanlıurfa'ya hizmet veren Dicle Elektrik Sosyal sorumluluk anlayışı ve 'Eğitime Tam Destek' sloganı ile Eyyübiye İlçesinde bulunan Müslüm Gülel Ortaokulu'na bir takım yardımlarda bulundu.

21.10.2016 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Kardeş Okul' İlan Etti

Eğitime katkılarının artarak devam edeceğini belirten Dicle Elektrik Perakende Satış Genel Müdürü Avni Doğan, "Dicle Elektrik ailesi olarak eğitime elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Daha önce de bir köy okulumuza modern kütüphane, başka bir okula da fen laboratuvarı yaptırdık. Eyyübiye İlçesine bağlı Müslüm Gülel Ortaokulu'nun ihtiyaçlarını öğrenince, şirket olarak okul ve öğrencilerine malzeme yardımında bulunmak istedik. Bu vesile ile de Müslüm Gülel Ortaokulu'nu 'kardeş okul' olarak ilan ediyoruz. Sosyal sorumluluk kapsamında eğitime katkılarımız artarak devam edecektir" dedi.

Dicle Elektrik'e Plaket

Müslüm Gülel Ortaokulu Müdürü Faruk Karataş, Dicle Elektrik tarafından uzatılan yardım elinin, öğrencileri kadar okul yönetimini de memnun ettiğini belirterek, bu yardımları okullarına ulaştıran herkese teşekkür ettiklerini ifade etti.
Bu arada, yardım malzemelerinin teslimi nedeniyle okulu ziyaret eden Dicle Elektrik Perakende Satış Genel Müdürü Avni Doğan'a Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Kılıç tarafından bir plaket verildi. Kılıç, plaketi verirken Dicle Elektrik ailesinin bu desteğini hiç unutmayacaklarını ifade etti.(Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Eğitim Dicle Elektrik'ten Eğitime Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement