Dicle'nin Sultanları Bölge Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Spor

Dicle'nin Sultanları Bölge Şampiyonu Oldu

Dicle\'nin Sultanları Bölge Şampiyonu Oldu

Dicle Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı, Güneydoğu Anadolu Bölgesi Şampiyonu olarak katılmaya hak kazandı.

29.01.2015 23:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Bayanlar Türkiye 3. Ligine yükselme maçında Dicle Üniversitesi Kapalı Spor Salonu'nda oynanan maçta Dicle Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı, Sur Belediye Sporu 3-0 yenerek Bölge Şampiyonu oldu.

Dicle Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı, Sur Belediye Spor Bayan Voleybol Takımı'nı 3-0 gibi net bir sonuçla yenerek 3. Lig Yükselme Final maçlarına Güneydoğu Anadolu Bölgesi Şampiyonu olarak katılmaya hak kazandı. Karşılaşma esnasında üstünlüğü elinden bir an olsun bile düşürmeyen Dicle Üniversitesi sporcuları maç sonunda gülen taraf olmayı başardı. Takımın başarısından dolayı memnun olduğunu belirten Takım antrenörü Öğretim Görevlisi Zafer İpekçi, "Oyuncularım tatil başlamasına rağmen burada kalıp böyle bir başarıyı bizlere yaşattıkları için çok mutluyum, Dicle Üniversitesi olarak amacımız 3. Lige yükselmek. Dicle Üniversitesi olarak gelen takımları en iyi şekilde ağırladık. Umarız tüm takımlar için verimli bir süreç olmuştur" şeklinde konuştu.

Şampiyon olan oyuncuları tebrik eden D.Ü. Rektör Yardımcısı ve Spor Birliği Başkanı Prof. Dr. Sabri Eyigün, "Sporcularımızı kutluyorum, kendilerini gösterdikleri özveriden dolayı tebrik ediyorum. Tüm konuk takımları da gösterdikleri mücadelelerden dolayı kutlarım. Spora katkımız ve sporculara desteğimiz sürekli devam edecek" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Dicle'nin Sultanları Bölge Şampiyonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement