Didim 75 Gençlik, Mesire Alanı İçin Belediyeden Destek İstedi - Son Dakika
Yerel

Didim 75 Gençlik, Mesire Alanı İçin Belediyeden Destek İstedi

Didim 75 Gençlik, Mesire Alanı İçin Belediyeden Destek İstedi

Didim 75 Gençlik Oluşumu Didim’e mesire alanı kazandırmak amacıyla Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ı ziyaret edip, mesire alanı için destek istedi.

08.10.2014 13:43

Didim 75 Gençlik Oluşumu Didim'e mesire alanı kazandırmak amacıyla Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ı ziyaret edip, mesire alanı için destek istedi.

Didim'de sosyal kültürel ve çevresel etkinlikler tanınan Didim 75 Gençlik Oluşumu İlçeye mesire alanı kazandırmak amacıyla Didim Belediyesinden destek istedi. 75 Gençlik Oluşum Başkanı İzzet Sirel, Oluşum üyeleri Mehmet Vela, Hakan Kayhan ve Ramazan Boztürk katıldı.

Oluşum Başkanı İzzet Sirel, Didim'e 75 Gençlik oluşumu olarak bir mesire alanı kazandırmayı planladıklarını belirterek, "İlçemizde bu tür yerlerin gerekli olduğunu düşünüyoruz. İçerisinde ağaçların, oturma bankların, parka ve oyun alanlarının olduğu yer düşünüyoruz. Bu noktada belediyeden yer talebimiz var; bizler halkın da rahatça gidebileceği ailelerin hoş vakit geçireceği bir yer oluşturmayı planlıyoruz. Bu noktada yer anlamında ve parkın sulaması anlamında destek bekliyoruz. Mesire alanının oluşturulması anlamında diğer tüm çalışmaları biz oluşum olarak yapacağız" diye konuştu.

Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise talep edilen konuyu belediyenin şehir plancılarını bildireceğini ve 4-5 ayrı yer tespiti yapıldıktan sonra Mal Müdürlüğüyle konunun ele alınabileceğini belirterek bu tür bir düşünce ve çalışmanın Didim için önemli olduğunu söyledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim 75 Gençlik, Mesire Alanı İçin Belediyeden Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement