Didim Belediyesi Kursiyerlerinden Engellilere Anlamlı Bağış - Son Dakika
Yerel

Didim Belediyesi Kursiyerlerinden Engellilere Anlamlı Bağış

Didim Belediyesi Kursiyerlerinden Engellilere Anlamlı Bağış

Didim Belediyesi El Sanatları Kursiyerleri, açtıkları el işi kurs sergisinden Engellilere yararına yaptıkları satışlardan elde ettikleri geliri Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş’a teslim etti.

02.09.2016 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim Belediyesi El Sanatları Kursiyerleri, açtıkları el işi kurs sergisinden Engellilere yararına yaptıkları satışlardan elde ettikleri geliri Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş'a teslim etti.

Didim Belediyesi El Sanatları kursiyerleri duyarlı ve anlamlı bir çalışmaya imza attı. Yaz döneminden bu yana Altınkum'da bulunan Eski Gümrük iskelesi yanındaki boş arazide gerçekleştirdikleri El sanatları sergisinde sattıkları ürünlerin bir kısmını Engellilere yararına satış yaparken, elde ettikleri geliri de Engelliler Derneğine bağışladılar. Serginin son gün etkinliğine gerçekleşen törene Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, Didim Belediye Başkan yardımcısı Salih Bankoğlu, Didim ve Yöresi engelliler Derneği başkanı Bedri Altıntaş ve meclis üyeleri katıldı.

Kursiyerler adına konuşan El Sanatlar Kurs Öğreticisi Menşure Vardar "Didim Belediyesi kursiyerleri olarak yaz döneminde belediyemizin katkılarıytla burada sergi açtık. Arkadaşlarımızla birlikte aldığımız karar neticesinde satışlarımızdan elde ettiğimiz gelirin bir kısmını Engellilere derneğine bağışlamayı düşündük. Bu çerçevede derneğe bir nebze katkımız olduysa ne mutlu bize; emeği geçen tüm kursiyer arkadaşlarıma ve hocalarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Didim ve Yöresi engelliler Derneği başkanı Bedri Altıntaş ise gösterilen duyarlılıktan dolayı kursiyerlere ve kurs hocalarına teşekkür ederken, bağışlanan gelirle bir Engelliye akülü araç alınacağını dile getirdi.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay da kursiyerlerin bu tür bir anlamlı çalışma yapmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirip, katkı sunan herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından Kurs öğreticisi Menşure Vardar, bağış zarfını dernek başkanı Altıntaş'a teslim etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Belediyesi Kursiyerlerinden Engellilere Anlamlı Bağış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement