Didim Belediyesi Mezarlıklara El Attı - Son Dakika
Yerel

Didim Belediyesi Mezarlıklara El Attı

Didim Belediyesi Mezarlıklara El Attı

Didim merkez Asri Mezarlık alanını kent estetiğine uygun bir görünüm kazandırmak için çalışan Didim Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, mezarlıklar da bakım ve yenileme çalışmaları başlattı.

19.08.2015 13:56

Didim merkez Asri Mezarlık alanını kent estetiğine uygun bir görünüm kazandırmak için çalışan Didim Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, mezarlıklar da bakım ve yenileme çalışmaları başlattı.

Didim Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçe genelinde sürdürdükleri çalışmalar dahilinde Didim'de Mezarlığı da bakım ve onarıma aldı. Ana arter yol güzergahında olan ve görsel açıdan olumsuz bir görüntü veren kabristanlığı kent estetiğine uygun şık bir görüntüye kavuşturmak adına yapılan çalışmaları Kurban bayramına kadar yetiştirmeyi hedefliyor. Belediye birimlerinin koordineli çalışması ile mezarlık çevresinde yapılan düzenleme ardından mezarlık içi bakım ve onarımların da tamamlanması ile ilçeye değer katan bir çalışmaya daha imza atılması planlanıyor.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay Asri Mezarlıkta yapılan çalışmaları bizzat yerinde incelerken, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Bakım çalışmaları kapsamında kurmuş otlar temizlenirken, çevresel düzenlemeler yapıldı.

Öte yandan ise Mezarlığın dış bahçe duvarında da çalışmalar başlatılırken Mahallelerdeki mezarlıklarda da çalışmaların gerçekleştirildiği öğrenildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Belediyesi Mezarlıklara El Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement