Didim'de Binbir Sevgi Gönüllüleri Engelliyi Sevindirdi - Son Dakika
Yerel

Didim'de Binbir Sevgi Gönüllüleri Engelliyi Sevindirdi

Didim\'de Binbir Sevgi Gönüllüleri Engelliyi Sevindirdi

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği bünyesinde 2013 yılında dönemin Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu’nun eşi Zeynep Emiroğlu öncülüğünde kurulan ‘Binbir Sevgi Gönüllüleri Oluşumu” üyeleri 2015 yılının ilk kahvaltısında bir araya geldi.

21.02.2015 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği bünyesinde 2013 yılında dönemin Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu'nun eşi Zeynep Emiroğlu öncülüğünde kurulan 'Binbir Sevgi Gönüllüleri Oluşumu" üyeleri 2015 yılının ilk kahvaltısında bir araya geldi.

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği bünyesinde 2013 yılında dönemin Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu'nun eşi Zeynep Emiroğlu öncülüğünde kurulan 'Binbir Sevgi Gönüllüleri Oluşumu" üyeleri 2015 yılının ilk kahvaltısında bir araya geldi. Bugün saat 11: 00'de Grand Dıdyma Otel'de düzenlenen kahvaltıya Didim Kaymakamı İskender Yönden'in eşi Ayşenur Yönden, Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş, Didim 75 Gençlik Oluşumu üyeleri, Binbir sevgi gönüllüsü oluşumu üyeleri ile basın mensupları katıldı.

Kahvaltıda konuşan Dernek Başkanı Bedri Altıntaş Binbir Sevgi Gönüllü oluşumunun 2013 yılında dönemin Didim Kaymakamı olan Ersin Emiroğlu'nun eşi Zeynep Emiroğlu öncülüğünde kurulduğunu ve oluşum sayesinde Derneğe engellilerin ulaşımları için bir adet araç, dernek binası ile Engelliler parkı kazandırıldığını söyledi.

Altıntaş 3 Aralık'ta düzenlenen etkinlikte derneğe akülü araç bağışında bulunulduğunu belirterek "Bizler ayrıca 10 Engelliye 10 Akülü araç kampanyası başlattık. Bu noktada İlçemizde yaşayan Yabancılar 3 adet akülü tekerlekli araç bağışladı. Bunun dışında Didim 75 gençlik oluşumu üyeleri de derneğimizde 5 adet tekerlekli araç ile yine dernek üyesi olan ve özel bir araca sahip olan engelli bir üyemize bir adet tekerlekli araç yardımında bulundular. Kendilerinin çalışmalarını da yakından takip ediyoruz ve destekleri için teşekkür ediyorum. Ayrıca Didimli İşadamımızı Lütfi Göbekli'de bize bir adet akülü tekerlekli araç bağışlamıştı. O aracı da bugün vereceğiz. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu oluşumumuzun artarak devam edeceğine inanıyorum." dedi.

Konuşmaların ardından Didim 75 Gençlik Oluşumuna katkılarından dolayı Engelliler Derneğince hazırlanan teşekkür plaketi Didim Kaymakamı İskender Yönden'in eşi Ayşenur Yönden tarafından Oluşum üyesi Şerif Erul'a verildi. Daha sonra Didimli İşadamı Lütfi Göbekli tarafından derneğe bağışlanan akülü engelli aracı, Şeker hastalığı nedeniyle 4 yıl önce ayakları kesilen ve Balat Mahallesinde yaşayan Hasan Karayülük'e teslim edildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de Binbir Sevgi Gönüllüleri Engelliyi Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement