Didim'de Grup İmera Konserinde Horonlar Çekildi - Son Dakika
Yerel

Didim'de Grup İmera Konserinde Horonlar Çekildi

Didim\'de Grup İmera Konserinde Horonlar Çekildi

Didim Karadenizliler Derneği’nin düzenlediği Grup İmera konserinde, Didimliler Karadeniz ezgileriyle gönüllerince bir gün geçirdi.

16.05.2016 09:49

Didim Karadenizliler Derneği'nin düzenlediği Grup İmera konserinde, Didimliler Karadeniz ezgileriyle gönüllerince bir gün geçirdi.

Didim Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği ücretsiz Grup İmera konserinde Didimliler Karadeniz müziğine doydu. Didim Kent Meydanında düzenlenen konseri dinleyenler arasında Didim Kaymakamı İskender Yönden ve eşi, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Belediye Başkan yardımcısı Salih Bankoğlu ve eşi,CHP İlçe Başkanı Gökmen Karataş, Didim EKK Başkanı Ali İhsan Kubaliç, İnşaat Mühendisler Odası Didim Temsilcisi Ömer Vela, Didim Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ergun Korkmaz, Didim 75 Gençlik Derneği başkanı İzzet Sirel, Didim Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Uçkaç yer aldı. Olumsuz hava şartlarına rağmen yüzlerce Didimli Kent Meydanını doldurdu. Konser öncesinde DJ Hasan Candan çaldığı şarkılarla alanı dolduranları eğlendi.

Konser öncesinde kısa bir konuşma yapan Didim Karadenizliler Derneği Başkanı Hakan Kılıç dernek yönetimi olarak kısa süre önce görevi devraldıklarını belirterek Didim'de bu tür sosyal ve kültürel aktivitelere devam edeceklerini ifade etti.

Ardından Karadeniz müziğinin güçlü isimlerinden Grup İmera sahne aldı. Tulum ve Kemençe'nmib bolca çalındığı horonların tepildiği konserde Didimliler çalışan şarkılar eşliğinden gönüllerince bir gün geçirdi. Yaklaşık 2 saat süren konserin sonunda Dernek Başkanı Hakan Kılıç tarafından grup üyelerine teşekkür edilip çiçek verildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de Grup İmera Konserinde Horonlar Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement