Didim'de Köy Tuvaletleri Onarılıyor - Son Dakika
Yerel

Didim'de Köy Tuvaletleri Onarılıyor

Didim\'de Köy Tuvaletleri Onarılıyor

Aydın’ın Didim ilçesine de mahalleye dönüşen Akköy’de belediyeye intikal eden umumi tuvaletin onarım çalışmaları tamamlandı.

03.12.2014 08:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Didim ilçesine de mahalleye dönüşen Akköy'de belediyeye intikal eden umumi tuvaletin onarım çalışmaları tamamlandı.

Akköy muhtarlığına ait olan köy kahvesi ile köy umumi tuvaleti Didim belediyesine devredilmesinin ardından ilk etapta kahveye yakın köy meydanın da yer alan tuvaletin fayans ve kalebodurları ile lavaboları yenilenerek hizmete açıldı.

Köyün umumi tuvaletinin Didim belediyesi tarafından yapının üslendiğini belirten emekli köy imamı İbrahim Kandemir, belediyenin köylere yönelik ilk icraatının tuvaletleri yenilemesinin önemine değinerek, İslam inancına göre "Temizlik İmandandır" ifadesini kullanarak, belediyenin çalışmaları tuvaletlerden başlamasının memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Didim belediyesi köylerden mahallere dönüşen Akköy, Balat, Batıköy, Yalıköy, Denizköy, Fevzipaşa, Akbük ve Akyeniköyde ölçümler yaparak belediyeye intikal eden mekan ve alanları tespit çalışmaların sürdüğü belirtildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de Köy Tuvaletleri Onarılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement