Didim Esnaf Odası'ndan Su Fiyatlarına Tepki - Son Dakika
Yerel

Didim Esnaf Odası'ndan Su Fiyatlarına Tepki

Didim Esnaf Odası\'ndan Su Fiyatlarına Tepki

Didim’de bir grup vatandaşın geçtiğimiz günlerde su fiyatlarının yüksekliğinden şikayetçi olup imza kampanyası düzenlemesinin ardından bu kez bir tepki de Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu’ndan geldi.

06.04.2015 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim'de bir grup vatandaşın geçtiğimiz günlerde su fiyatlarının yüksekliğinden şikayetçi olup imza kampanyası düzenlemesinin ardından bu kez bir tepki de Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu'ndan geldi.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, Didim'de yüksek su faturaları konusunda esnaflardan şikayet aldıklarını belirterek, bu konuda düzenleme yapması gerektiğini söyledi. 1 yıldan bu yana Didim'de suyun tonunun indirilmesine yönelik adımların atılmaması meslek odalarını da harekete geçirirken Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu ilçeler arasındaki bu adaletsizliğin düzeltilmesi ve Didim'deki su ücretlerinin makul düzeylere çekilmesini istedi.

Başkan Pektaşoğlu sokakta vatandaşın, ziyarete gittiğinde ise Esnafın bu konuda kendisine şikayetler ilettiğini belirterek "Büyükşehir Belediyesi ile ASKİ İdaresi Didim'deki su fiyatları konusunda kısa sürede adım atmalı. Suyun tonu Didim'de neredeyse 5 TL'ye denk geliyor. Diğer ilçelerde fiyatlar farklı; bu konuda yetkili merciler halkın bu şikayetine duyarsız kalmamalı" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Esnaf Odası'ndan Su Fiyatlarına Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement