Didim - Mağazadan Ayakkabı Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Didim - Mağazadan Ayakkabı Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Didim - Mağazadan Ayakkabı Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında

Mağazadan ayakkabı hırsızlığı güvenlik kamerasındaHIRSIZI TANIYANA AYAKKABI HEDİYEAydın'ın Didim İlçesi'nde spor malzemeleri satan bir mağazaya giren kimliği belirsiz bir hırsız, reyonda beğendiği bir çift spor ayakkabısını ceketinin altına alarak kayıplara karıştı.

12.05.2016 17:06

Mağazadan ayakkabı hırsızlığı güvenlik kamerasında

HIRSIZI TANIYANA AYAKKABI HEDİYE

Aydın'ın Didim İlçesi'nde spor malzemeleri satan bir mağazaya giren kimliği belirsiz bir hırsız, reyonda beğendiği bir çift spor ayakkabısını ceketinin altına alarak kayıplara karıştı. Polis hırsızın kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı. Mağaza sahibi sosyal medyadan güvenlik kamerası görüntülerini, "Bu parasını ödemeyi unutan adamı bilen tanıyan arkadaşa 'parasını ödemeden bir ayakkabı' hediye" notuyla paylaştı.

Yeni Mahalle Cumhuriyet Caddesi'ndeki Mustafa Süvari'ye ait spor mağazasına gelen kimliği belirsiz yaşlı adam, kapıda bekleyen işletmeciyi geçerek dükkandaki reyona yöneldi. Reyonda satılık olan ayakkabıları inceleyen ve beğendiği bir çift spor ayakkabısını alarak ceketinin altına saklayan hırsız, sonra mağazayı hızlıca terk etti. Olayı fark eden ve güvenlik kameralarından hırsızlığı tespit eden mağaza sahibi Mustafa Süvari, polise şikayetçi oldu. Polis hırsızın kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma paylaştı.

Mağaza sahibi sosyal medyadan güvenlik kamerası görüntülerini, "Bu parasını ödemeyi unutan adamı bilen tanıyan arkadaşa 'parasını ödemeden bir ayakkabı' hediye" notuyla paylaştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Didim - Mağazadan Ayakkabı Hırsızlığı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement