Dika Genel Sekreteri Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Dika Genel Sekreteri Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Dika Genel Sekreteri Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Genel Sekreterliği görevine atanan Yılmaz Altındağ, basın toplantısında bir araya geldiği gazetecilere DİKA’nın yeni dönemdeki hedeflerini açıkladı.

12.03.2016 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Genel Sekreterliği görevine atanan Yılmaz Altındağ, basın toplantısında bir araya geldiği gazetecilere DİKA'nın yeni dönemdeki hedeflerini açıkladı.

DİKA Siirt Destek Ofisi Müdürü Ömer Faruk Mergen'in de katılımıyla Siirt- Kurtalan Karayolu üzerinde bir kafede düzenlenen toplantıda Siirt'in de içinde bulunduğu TRC-3 bölgesinde yer alan illerin yatırım çalışmaları hakkında bilgi veren DİKA Genel Sekreteri Altındağ, önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalarda özellikle Siirt'in kalkınması için çalışmalara ağırlık verileceğini söyledi. Altındağ, ajansın verdiği doğrudan destek çalışmalarının genişletileceğini, özellikle Siirt'in mevcut sorunlarını içeren gerçekçi ve sürdürülebilir orta ve kısa vadeli çalışmalara ağırlık vereceklerini, destek verilen yatırım alanlarının da takipçisi olacaklarını söyledi.

Ajansın karşılaşabileceği bürokratik sorunları asgariye indirmeye özen gösterileceğini de kaydeden Altındağ, DİKA'nın mevcut konumunu güçlendirip, yatırım yapmak isteyen müteşebbislerin de ayağına giderek kendilerini teşvik edeceklerini dile getirdi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dika Genel Sekreteri Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement