Dikili'de Bayram Coşkusu Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Dikili'de Bayram Coşkusu Devam Ediyor

Dikili\'de Bayram Coşkusu Devam Ediyor

Dikili Belediyesi Zabıta Ekipleri, ilçe esnafını tek tek dolaşarak vatandaşların ve esnafın bayramını kutladı.

20.07.2015 14:00  Güncelleme: 14:01

Dikili Belediyesi Zabıta Amiri Mustafa Önalan, ilçede görev yapan zabıta memurları ile birlikte ilçe esnafını ziyaret ederek bayramlaştı. Önalan ve beraberindeki Zabıta memurları, bayramlaştıkları esnaf ve vatandaşlara Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'un selamlarını ileterek ikramlarda bulundu.

"Dikili'deki Başarının Sırrı Sevgidir"

Kent merkezinde sabah saatlerinden itibaren esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Dikili Belediyesi Zabıta Ekipleri, esnafın ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Esnafla bayramlaşıp sohbet eden Zabıta Amiri Mustafa Önalan, "Dikili esnafımız bölgemize ve ülkemize örnek esnafların başında gelmektedir. Bugüne kadar esnafımızla çok önemli ve çok başarılı çalışmalara işbirliği içinde imza attık. Dikili'deki başarının sırrı sevgidir. Bizler denetimlerimizi, esnaf arkadaşlarımız da yükümlülüklerini sevgi önceliğinde gerçekleştirerek tüm sorunları ortadan kaldırıyoruz. Bugünde bizzat esnafımızın, vatandaşın ayağına gelerek onların bayramlarını kutluyor, başkanımızın selamlarını iletiyoruz" dedi.

"Dikili'de Çalışan Bir Belediye Var"

Zabıta Ekiplerinin gerçekleştirmiş olduğu bayramlaşma ziyaretlerinden dolayı büyük mutluluk yaşayan Dikili ilçe esnafı da, "Mustafa Tosun'un başkanlık koltuğuna oturmasının ardından ilçemiz hem idari açıdan hem de hizmet açısından büyük ivmeler kazandı. Artık sorunlarımız da kısa zamanda çözülüyor. Çünkü Dikili'de çalışan bir belediye var" görüşlerini dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dikili'de Bayram Coşkusu Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement