Dikimevi'ndeki Kaza Güvenlik Kamerasına Yansıdı - Son Dakika
Güncel

Dikimevi'ndeki Kaza Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Dikimevi'nde 12 kişinin yaşamını yitirdiği kazaya ilişkin güvenlik kamerası görüntülerinde, otobüsün kontrolden çıktıktan sonra duraktaki vatandaşlara çarpma anı saniye saniye görüntülendi.

02.10.2015 15:21

Dikimevi'nde 12 kişinin yaşamını yitirdiği kazaya ilişkin güvenlik kamerası görüntülerinde, otobüsün kontrolden çıktıktan sonra duraktaki vatandaşlara çarpma anı saniye saniye görüntülendi.

AA muhabirinin edindiği görüntülerde, dün öğle saatlerinde Cemal Gürsel Caddesi'nde Dikimevi'nden Kızılay istikametine seyreden E.A. yönetimindeki 06 DY 5472 plakalı belediye otobüsünün kontrolden çıktığı an yer alıyor.

Görüntülerde, otobüs önce kaldırıma çıkıyor, daha sonra kaldırımda bulunan vatandaşlarla otobüs durağına çarparak yaklaşık 70-80 metre ilerledikten sonra duruyor.

Kaldırımda yürürken otobüsün üzerine geldiğini gören bir kadının, çocuğunu alarak hızla merdivenlerden inip, bir iş yerinin önüne doğru uzaklaşması da görüntülerde dikkati çekiyor.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen sürücü E.A'nın 2007'den itibaren Belko AŞ'de sözleşmeli personel olarak çalıştığı, emniyette herhangi bir suç kaydının bulunmadığı öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dikimevi'ndeki Kaza Güvenlik Kamerasına Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement