Dilovası'nda Kutlu Doğum Haftası Programı - Son Dakika
Güncel

Dilovası'nda Kutlu Doğum Haftası Programı

Dilovası ilçesinde Kutlu Doğum Haftası programı düzenlendi.

01.05.2016 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilovası ilçesinde Kutlu Doğum Haftası programı düzenlendi.

Şehit İlimdar Atasoy Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen programda konuşan Okul Müdürü Özgür Şafak Kaya, Peygamberin hayatından kısa örnekler verdi.

Peygamberin hayatı boyunca insanları aldatmaya yönelik hiçbir iş yapmadığını ifade eden Kaya, şunları kaydetti:

"Peygamberimiz, hiç bir zaman yalan söylememiş, insanların mallarına el uzatmamış, haksız yere cana kıymamıştır. Sevgili Peygamberimiz bir hadislerinde bu hususu şöyle dile getirmektedir. 'Müslüman, insanların elinden ve dilinden güvende olduğu kimsedir.' O'nu anmak için tertiplediğimiz bu program okyanusta damla misali de olsa kalplerimizde manevi bir uyanışın oluşmasına, Peygamberimizin sünnetinin hayatımızda yol gösteren bir kandil olmasına ve O'nun bize öğrettiği islami prensiplerin tüm hücrelerimize kadar hayatımıza aksederek dünya ve ahiret mutluluğumuza vesile olması dileklerimi ileterek tüm katılımcılara saygılarımı sunuyorum."

Konuşmaların ardından ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilçe Müftülüğü organizasyonunda düzenlenen "Gelin Birlik Olalım" konulu yarışmada dereceye giren Lise ve Ortaokul öğrencilerine ödülleri verildi.

Etkinlik kapsamında, Okul öğrencileri ilahiler okudu, İslamiyet'in ilk dönemini anlatan oratoryo sahneye koyuldu.

Düzenlenen programa Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, Okul Müdürü Özgür Şafak Kaya ile veli ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dilovası'nda Kutlu Doğum Haftası Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement