Dinamo Moskova Taraftarları, Emenike'nin Transferini İstemiyor - Son Dakika
Spor

Dinamo Moskova Taraftarları, Emenike'nin Transferini İstemiyor

Dinamo Moskova'nın taraftarları, Fenerbahçeli Emenike'nin transferini Rusya'da oynadığı dönemde kendilerine orta parmağını gösterdiği için reddediyor.

31.03.2015 18:09  Güncelleme: 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de sıkıntılı günler geçiren Emmanuel Emenike'nin Rus ekibi Dinamo Moskova'ya transfer olacağı iddiaları ortalığı karıştırdı. Oyuncunun menajeri Erdem Konyar, "Emenike için istenen 10 milyon euroyu Dinamo Moskova vermeye hazır. Birkaç hafta içinde resmi teklif iletecekler" ifadelerini kullanmıştı.

TARAFTARLAR EMENIKE'YE KIZGIN

Ancak bu haber Dinamo Moskova taraftarlarını kızdırdı. Nijeryalı futbolcunun Spartak Moskova forması giydiği dönemde, Dinamo Moskova tribünlerine yaptığı hareketin, taraftarlar tarafından hala unutulmadığı ortaya çıktı.

TARAFTARA ORTA PARMAĞINI GÖSTERMİŞTİ

Rus sitelerinde Emenike'nin transferini değerlendiren Dinamo Moskova taraftarları, kendilerine orta parmağını gösteren oyuncu için isteksiz görünürken, mevcut santrfor Kuranyi'nin daha iyi olduğu ve illa alınacaksa Emenike'nin yerine Gignac'ın alınması yönünde görüş bildirdikleri görüldü. Emenike üç yıl önce kendisine ırkçı tacizde bulunan Dinamo taraftarına yaptığı hareket nedeniyle hem para cezası, hem men cezası almıştı.

Dinamo Moskova Taraftarları, Emenike\'nin Transferini İstemiyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Dinamo Moskova Taraftarları, Emenike'nin Transferini İstemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • sabit can: emenikenin yanına emre ile volkanı da promasyon olarak verin. en azından FB kurtulur. 1 3 Yanıtla
  • mtn: Elektirikler niye kesilmis? Loooo 3 0 Yanıtla
  • sezgin: Bunu kimse istemez emenike emre ismail kartal fenerin yakasından düşün artık 2 0 Yanıtla
  • FENNNEVVVDE SIKKE DEDE CIKCIKLER DAIMA KALICI: SIKKEYE BULASMIS FENNEVIN TOMBISS KEMMENIKESI KUYYT GIBI KRASIC GIBI S, SENTÜRK GIBI MEIRLES GIBI KEMRECIK GIBI AYUSS BULKAN GIBI FENNEVIN SIKKE KARRIKÖY GAFESINDEN DEDE OLMADAN ASLA BIR YERE GIDEMEZ HEM SIKEYE BULASMIS BIR DEDE FUTBOLCUYUDA ASLA BIR TAKIMALMAZ. . . 1 1 Yanıtla
  • Ali babanın bir Çiftliği var: Yol aş 0 0 Yanıtla

Advertisement