Dinar'da Yabancı Dil Laboratuvarı Kuruluyor - Son Dakika
Güncel

Dinar'da Yabancı Dil Laboratuvarı Kuruluyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Dinar Meslek Yüksek Okulu'nda (MYO) yabancı dil laboratuvarı kurulma çalışmaları devam ediyor.

12.01.2016 15:43

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Dinar Meslek Yüksek Okulu'nda (MYO) yabancı dil laboratuvarı kurulma çalışmaları devam ediyor.

Dinar MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Ertan, okulda yaptığı açıklamada, kurulacak olan İngilizce laboratuvarının eksiklerinin bir bir tamamlandığını söyledi.

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar'ın katkılarıyla faaliyete geçecek olan laboratuvarda akıllı tahta, sinema ve ses sistemleri olmak üzere kırk kişilik oturma alanları bulunacağını dile getiren Ertan, şöyle konuştu:

"Yabancı dil laboratuvarımız sayesinde öğrencilerimiz bütün İngilizce derslerini burada görecekler. Dolayısıyla öğrencilerimiz İngilizceyi daha çok severek en iyi şekilde öğrenecekler. Haftada sadece iki saat olan İngilizce derslerimizi Dinar Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile günlük iki saate çıkarmayı düşünüyoruz. Dinar HEM aracılığıyla öğrencilerimize İngilizce kursu vereceğiz. İngilizce bilmek çok önemli ve değerli. Artık bu dil bir dünya dili. Dünyada en geçerli dil olarak kullanılan İngilizce elbette öğrencilerimiz için de çok önemli. Özellikle Turizm ve Otelcilik, İşletme programlarını okuyan öğrencilerimiz iyi derecede İngilizceyi konuşmalıdır. Okulumuzdan mezun olup iş aramaya başladıklarında önlerine çıkacak ilk koşul İngilizce olacaktır. Bizler yönetici olarak her zaman öğrencilerimizi İngilizce öğrenmeye sevk ediyoruz. Onların en iyi bir şekilde yetişmelerini sağlamak bizlerin asli görevidir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dinar'da Yabancı Dil Laboratuvarı Kuruluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement