Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahtaoğlu'dan Okul Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahtaoğlu'dan Okul Ziyareti

Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu, Dİnar ilçesine bağlı Tatarlı beldesindeki eğitim kurumlarını ziyaret etti.

11.11.2015 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu, Dİnar ilçesine bağlı Tatarlı beldesindeki eğitim kurumlarını ziyaret etti.

Tatarlı Belediye Başkanı Ramazan Gümüş ile birlikte yeni hizmete giren 12 derslikli Tatarlı Orta Okulu'nu gezen Tahtaoğlu, Tatarlı'da eğitimde kalitenin artırılması için yapılması gerekenler hakkında bilgiler aldı.

Tatarlı Belediyesi'nin eğitim ve öğretime her zaman maddi manevi katkı sunduğunu da hatırlatan Tahtaoğlu, Tatarlı Belediye Başkanı Ramazan Gümüş'e okullara yapmış olduğu maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkür etti.

8. sınıfta okuyan öğrencilerin bilgi eksikliklerini gidermek, yeteneklerini geliştirmek, derslerdeki başarılarını artırmak ve sınavlara hazırlanmalarına destek olmak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı Örgün ve Yaygın Eğitimi Destekleme ve Yetiştirme Kursları Yönergesi kapsamında her okulda Destekleme ve Yetiştirme Kursları açtıklarını dile getiren Tahtaoğlu, "Bakanlığımız, Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına devam eden 8. ve 12. sınıf öğrencilerine kendi kazanım durumlarını değerlendirmek maksadıyla elektronik olarak değerlendirme sınavı yapılacaktır" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahtaoğlu'dan Okul Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement