Dinar Myo Sosyal Tesislerinde Sona Gelindi - Son Dakika
Yerel

Dinar Myo Sosyal Tesislerinde Sona Gelindi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Dinar Meslek Yüksekokulu (MYO) ek bina inşaatının yapımı, tüm hızıyla sürüyor.

12.08.2015 12:53

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Dinar Meslek Yüksekokulu (MYO) ek bina inşaatının yapımı, tüm hızıyla sürüyor.

Dinar Meslek Yüksekokulu Müdürü Hayrettin Ertan Okul bahçesi içerisine yapımı devam eden sosyal tesis binasının kaba inşaatının bir hafta içerisinde bitirileceğini belirtildi.

İçinde 212 kişilik konferans salonu, yemekhane, kantin ve bazı sosyal alanların olduğunu da kaydeden Ertan, sosyal tesis binasının yapımının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

İki kattan oluşacak olan sosyal tesisin ileriye dönük olarak hizmet verecek bir yatırım olduğunu ifade eden Ertan, "Seminer ve toplantılarımızı rahatça yapabileceğimiz konferans salonumuz, öğrencilerimizin boş vakitlerini değerlendirebilecekleri kafeterya bölümlerimiz, üst katlarda ise öğretim görevlilerimiz için yapılan yönetici odalarımız ile sosyal hizmet binamız hizmet verecektir" dedi.

Ertan, okul bünyesinde yabancı dil laboratuvarını da oluşturacaklarını belirterek, "Bu sayede yabancı dil öğrenimi çok daha kolay olacak. Okul bünyesinde Dinar Belediye Başkanlığı tarafından kurulacak olan yabancı dil laboratuvarımızda akıllı tahta, sinema sistemi ve 40 kişilik oturma kapasiteli bir alan oluşturulacaktır" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dinar Myo Sosyal Tesislerinde Sona Gelindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement