Aziz Yıldırım, Dirk Kuyt'un Yardımcı Antrenör Olmasına Karşı Çıktı - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım, Dirk Kuyt'un Yardımcı Antrenör Olmasına Karşı Çıktı

Aziz Yıldırım, Dirk Kuyt\'un Yardımcı Antrenör Olmasına Karşı Çıktı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Dirk Kuyt'ın yardımcı antrenörlük için adının geçmesini kabul etmedi, "Kuyt futbolunu oynayacak." dedi.

12.08.2014 10:42  Güncelleme: 11:14

Sarı-Lacivertliler yeni hoca konusunda İsmail Kartal ve Aykut Kocaman üzerinde yoğunlaşırken, Kuyt’ın kulüpte Başkan Aziz Yıldırım ile bir araya gelmesi çeşitli spekülasyonlara neden oldu.

"KUYT FUTBOLUNU OYNAYACAK"

Hollandalı oyuncunun görüşme için kulübe çağrılması, “Kuyt, İsmail Kartal’ın yardımcısı oluyor” şeklide yorumlandı. Ancak işin aslı çok geçmeden ortaya çıktı. Bazı yöneticiler, Dirk Kuyt’ın İsmail Kartal’ın yardımcısı olması konusunda Başkan Aziz Yıldırım’a görüş bildirdiler. Ancak Başkan Yıldırım’ın bu teklifi kesin bir dille geri çevirerek, "Hayır olmaz. Kuyt futbolunu oynayacak” dediği öğrenildi.

YILDIRIM'DAN KUYT'A: YENİ HOCA KİM OLSUN?

Dirk Kuyt’ın yönetim binasına çağrılmasının nedeni ise çok başkaydı. Başkan Aziz Yıldırım’ın Hollandalı yıldız ile bir görüşme yaparak yeni teknik direktör konusunda fikrini sorduğu ve kendisinden de bu konuda yabancı oyuncularla görüşerek fikirlerini almasını istediği öğrenildi.

İSMAİL KARTAL: BEN BU GÖREVİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPARIM

İsmail Kartal, yönetim kurulu toplantısında önemli sözler sarf etti. Kartal, “Ben bu camianın bir evladıyım. Bana bu kulüpte ne görev verirseniz yaparım. Bu görev benim hayalim. Bana bu görevi layık görürseniz en iyi şekilde yapacağımdan eminim. Şu anda da çok büyük bir heyecan duyuyorum” ifadelerini kullandı.

SÖZLEŞME VE PARA KONUŞULMADI

Kartal’ın bu sözleri sonrası yönetim kurulundaki isimler de bir hayli etkilendi ve kafalardaki soru işaretleri son buldu. Toplantıda sözleşme süresi ve para konuşulmadı. Prensipte el sıkışıldı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım, Dirk Kuyt'un Yardımcı Antrenör Olmasına Karşı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement