Dirk Kuyt, Dünya Kupası'nın En İyi 11'inde - Son Dakika
Spor

Dirk Kuyt, Dünya Kupası'nın En İyi 11'inde

Dirk Kuyt, Dünya Kupası\'nın En İyi 11\'inde

ABD'nin dünyaca ünlü spor sitesi Bleacher Report, Dünya Kupası 11'i listesine Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt'ın adını yazdı.

13.07.2014 12:55  Güncelleme: 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Kupası 3.'lük maçında Brezilya'yı 3-0 yenen Hollanda, turnuvayı üçüncü olarak tamamlarken Fenerbahçeli futbolcu Dirk Kuyt, adından söz ettirmeyi başardı.

ABD'LİLER KUYT'I İLK 11'E ALDI

Hollanda Milli Takımı ile Brezilya’da adından söz ettiren isimlerden biri şüphesiz Dirk Kuyt’tı. Fenerbahçe’nin tecrübeli yıldızı, Dünya Kupası’ndaki performansıyla takımının başarısında önemli rol oynadı. 33 yaşındaki oyuncunun bu performansı, tüm dünya tarafından konuşulurken, ABD'nin dünyaca ünlü spor sitesi Bleacher Report da hazırladığı 11’e Kuyt’ı aldı.

VAN GAAL'IN JOKERİ KUYT

ABD’nin dünyaca ünlü spor sitesi, ilerlemiş yaşına rağmen Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Louis van Gaal’in son maçlarda jokeri olan tecrübeli futbolcuyu listenin ilk sırasına yazdı.

7 AĞUSTOS'TA TAKIMA KATILACAK

Bu arada Fenerbahçe’nin yeni sezonda da vazgeçilmezleri arasında yer alacağını kanıtlayan Kuyt, 7 Ağustos’da takımının çalışmalarına katılacak. Brezilya dönüşü tatile çıkacak olan Hollandalı yıldız, Galatasaray ile 25 Ağustos’ta oynanacak Süper Kupa maçında da takımdaki yerini alacak.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Dirk Kuyt, Dünya Kupası'nın En İyi 11'inde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • OKU!!!: Dirk Kuyt candır ..!! 23 10 Yanıtla
    Reklamci snejder: senin ülkeni ve dünyanin medyasini kim yönlendiriyo bide öyle düsün bakalim 0 0 Muhammed: tek abd dörk kuyt'u yazmış , Tüm dünya Snejder'i ! 0 0
  • Muse: şu penaltı kaçırıp elenmeye sepep olan Snejder derdınmi bahsedıosun :?:) 17 9 Yanıtla
  • hd: bu fb liler bırakın sneijer-kuyt karşılaştırmasını..drogba ile webo yu kıyaslayacak kadar komikler:) 2 1 Yanıtla

Advertisement