Diyaliz Merkezi Haftaya Hizmet Verecek - Son Dakika
Güncel

Diyaliz Merkezi Haftaya Hizmet Verecek

Diyaliz Merkezi Haftaya Hizmet Verecek

Şanlıurfa'da Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, yeni diyaliz merkezinin önümüzdeki hafta hizmete sunulacağını söyledi.

22.10.2015 11:36

Şanlıurfa'daki Harran Üniversite Hastanesi'nde incelemelerde bulunan Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, hastane bünyesindeki diyaliz merkezinin önümüzdeki hafta içerisinde hizmete geçeceğini söyledi.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, açılışı için hazırlıkları yapılan Tıp Fakültesi Araştırma Uygulama Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Kasım ayı içerisinde açılması planlanan hastanede hasta yatakları, tıbbi cihazlar, masa ve koltuklara kadar bütün alımların tamamlandığını belirten Rektör Taşaltın, açılış için son hazırlıkları yaptıklarını söyledi.

Önümüzdeki hafta içerisinde diyaliz merkezini açacaklarını kaydeden Taşaltın, "Şu an bazı alımlarımız devam ediyor. Bunları da tamamladığımızda inşallah önümüzdeki ayda hastanemizi tam teşekküllü olarak açacağız. Sadece Devlet Malzeme Ofisinden aldığımız bir temel birkaç malzeme var. Onlarda gelirse her şeyimiz tamamlanıyor" dedi.

Tıp Fakültesi Hastanesi açıldığında hastaları taşıyacak toplu taşıma problemlerini çözmeye çalıştıklarını da sözlerine ekleyen Taşaltın "Ulaşım sorunumuzun çözümü için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun için Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışıyoruz. Bu sorunu da çözdüğümüzde hastanemizin açılmaması için hiçbir engel kalmayacaktır" diye konuştu.

KÜRKÇÜOĞLU: SÜREÇ BAŞLADI

Hastanenin açılması ile ilgili sürecin başladığını dile getiren Tıp Fakültesi Başhekimi İbrahim Can Kürkçüoğlu İSE "Hastane çalışmalarının son halini Rektör Hocamıza arz ettik. Hocamızın talimatları doğrultusunda malzeme alımlarımız ve aldığımız malzemelerin de yerleştirmesi devam ediyor. İlk etapta ayakta tedavi hizmetleri vermeye başlamak istiyoruz. Alınacak diğer yoğun bakım malzemeleri ile eksiklerimizi tamamlamış olacağız. Süreç başladı ve devam ediyor. İnşallah birkaç ay içerisinde tam teşekküllü hizmet vermeye başlayacağız" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Diyaliz Merkezi Haftaya Hizmet Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement