Diyar'ın Cezası Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

Diyar'ın Cezası Belli Oldu

Diyar\'ın Cezası Belli Oldu

Diyarbekirspor Kulüp Başkanı İhsan Yapıcı, hakeme hakaret ettiği gerekçesiyle 100 gün hak mahrumiyeti cezası aldı.

30.09.2016 16:50

Diyarbekirspor'un deplasmanda karşılaştığı Muğlaspor maçında kırmızı kart gören Tunç Behram ve hakeme hakaret ettiği gerekçesiyle kulüp başkanı İhsan Yapıcı'nın cezası belli oldu.

Geçen sezon Eylül ayında Muğla'nın Bodrum ilçesinde oynanan maçta kırmızı kart gören Diyarbekısporlu futbolcu Tunç Murat Behram, tam 1 yıl sonra bu kez Muğla'da kırmızı kart gördü. Geçen sezon rakip takım futbolcusuna hakaret ettiği için 2 maç ceza alan Tunç, bu kez rakibine dirsek attığı için 3 maç ceza aldı. Muğla'da çift sarıdan kırmızı gören Gökhan Payal ise kural gereği 1 maç ceza aldı.

Diyarbekirspor Başkanı Yapıcı'ya Ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Diyarbekirspora ceza yağdırdı. Muğlaspor maçında hakem Tolga Ahmet Kalaycı'ya hakaret ettiği gerekçesiyle Diyarbekirspor kulüp A.Ş Başkanı İhsan Yapıcı'ya 100 gün hak mahrumiyeti cezası veren kurul, aynı maçta kırmızı kart gören Diyarbekısporlu futbolcu Tunç Behram'ı da 3 maçla cezalandırdı.

14 Bin 600 Tl Para Cezası

Cezalar Diyarbekirspor kulübene ekonomik maliyeti de oldu. Yapıcı için 11 bin 500 TL, Tunç Behram için bin 500 TL ve takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle de bin 600 TL olmak üzere toplam 14 bin 600 TL para cezası verildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Diyar'ın Cezası Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement