Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Şok Etti - Son Dakika
Spor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Şok Etti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Şok Etti

Geçen haftayı deplasmanda oynadığı Kahramanmaraşspor yenilgisiyle kapatan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor camiasını şoke etti.

20.04.2015 22:00

Spor Toto 2.lig kırmızı grubunda Play – Off hedefiyle mücadele veren Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü deplasmanda oynadığı maçta Kahramanmaraşspor önünde aldığı mağlubiyetle hedefinden uzaklaştığı gibi, deplasman başarısızlığına da devam etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, 32 maçta 10 mağlubiyeti, 11 galibiyeti ve 11 beraberliği alarak 44 puan topladı ligin 7. sırasında bulunuyor. Teknik Direktör İsmet Taşdemir yaptığı açıklamada, Kahramanmaraşspor maçında beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını belirterek, "Maça çokta iyi hazırlanmıştık. Maça iyide başladık ilk 34 dakikada onlardan üstün futbol sergiledik. 31 Dakikada galibiyet golümüzü atıp 1 – 0 öne geçtikten sonra bir nevi rehavete kapıldık. Ardından 35 dakikada beraberlik golümüzü yedik ve maçın ilk yarısı 1 – 1 bitti. 2. Yarıya iyi başlayalım derken 57 dakikada yediğimiz gol bir nevi oyundan düşürdü. Buna rakibimiz küme endişesi olduğundan savunmaya dayalı ve ser futbolu maçı mağlup bitirmemize neden oldu. Olan olmuştur. Şimdi hafta sonu sahamızda son maçımız olan İnegölspor maçının hazırlıklarına başlayacağız" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Şok Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement