Diyarbakır'da Adli Yıl Törenle Açıldı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Adli Yıl Törenle Açıldı

Diyarbakır\'da Adli Yıl Törenle Açıldı

Diyarbakır'da yeni adli yıl hakim, savcı, avukat ve adliye personelinin katılımıyla adliye bahçesinde düzenlenen törenle açıldı.

01.09.2015 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da yeni adli yıl adliye önünde düzenlenen törenle açıldı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, "Yeni adli yılın tüm yargı camiamıza, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini dilerim" dedi.

Diyarbakır Adliyesi önünde düzenlenen adli yıl açılış törenine Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Baro Başkanı Tahir Elçi, Adalet Komisyonu Başkanı Cihan Kart, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Arık, hakim ve savcılar ile adliye personeli katıldı. Törende Başsavcı Solmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Kart ve Baro Başkanı Tahir Elçi tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile tören sona erdi.

Başsavcı'dan Yazılı Mesaj

Adli yıl açılışı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınlayan Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz şöyle dedi:

"Adalet hizmetlerinin vatandaşımıza en etkin, verimli ve daha da önemlisi adil şekilde ulaşması için gece gündüz demeden vefakar ve cefakarca çalışan tüm meslektaşlarımızın, yargı ve infaz kurumları çalışanlarımızın ve tüm avukatlarımızın yeni adli yılını kutlarım. Görevi başında şehit olan ve ebediyete uğurladığımız tüm meslektaşlarımıza Allahtan rahmet diler, yeni adli yılın tüm yargı camiamıza, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini dilerim"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Adli Yıl Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement